Választások
  Eseménynaptár
  Üvegzseb
  Közérdekű adatok
  dorogi magazin
  Hírek
  Városháza
  Intézmények
  Önkormányzatok
  Dorogi Többcélú Kistérségi Társulás
  Civil szerveződések
  Egyház
  Sport
  Közterület-felügyelet
  Kommunál-Junk Kft.
  Külkapcsolatok
  Telephelyek
  Üzletek
  Szálláshelyek
  Piacok
  Megtiltott szolg. tev. nyilvántartása
  Nyilvántartás a bevásárlóközpontokról
  Nyilvántartás a helyi termelői piacokról
  Rendezvénytartási engedélyek
  Nyilvántartás a nem üzleti célú szálláshelyekről
  Kitüntetettek
  Közhírré Tétetik Dorogon
  Közadatkereső
 

Archivum
Frissítve: 2009. szeptember 13 17:43:12 Oldal ajánlása ismerõsömnekOldal tartalmának nyomtatása

  Szeptember 17-én jótékonysági futás - A mozgás szabadsága legyen mindenkié!  
Frissítve: 2016. szeptember 05 13:26:15

Az idén - szeptember 17-én - ismételten megrendezi a Sportintézmény, a Szénmedence Sportjáért Közalapítvánnyal karöltve a Sarpi-Városfutás keretében a jótékonysági futást, amelynek bevétele 2016-ban is egy dorogi gyermeknek teremtheti meg a mindennapi élet megkönnyítésének feltételeit.

Felhívásunkra tavaly több mint 100-an álltak rajthoz, adományoztak 500.-Ft és 10.000.-Ft közötti összeget, és futottak családdal, barátokkal, jókedvűen, közösségben!

És az eredménye?

Közel 200.000.-Ft adomány gyűlt össze, az Önök segítségével! Alapítványunk közreműködésével olyan embertársaink életkörülményein tudtunk javítani, akik azóta is mindennapjaikban élvezhetik a támogatást.

2015-ben a jótékonysági városfutáson egy nemes kezdeményezés eredményeként megkönnyíthettük egy mozgásában korlátozott kislány mindennapjait. A Schmidt lakótelep egyik társasházának negyedik emeletén élő Lili lépcsőzése vált könnyebbé azáltal, hogy a sportintézmény által szervezett jótékonysági futáson összegyűlt összeg segítségével új korlátot szereltethetett fel a család.
- Tavaly ősszel nagy öröm ért bennünket, amikor a Sportintézmény az I. Sarpi-Városfutás keretében megrendezett jótékonysági futás bevételét mozgáskorlátozott kislányomnak ajánlotta fel - mondta Galambos Friderika, az édesanya. - Már korábban terveztük, hogy elkészítjük a korlátot, amely családi költségvetésünket igencsak megterhelte volna.
A lakótelepen a lépcsőházi korlátokat bal oldalra szerelték, így felfelé nem tudott korábban önállóan közlekedni a hat éves kislány, akinek jobb oldali sérülése miatt a bal oldalán mutatkozik mozgáskorlátozottsága. A támogatásból elkészült korlát segítségével Lili mára már önállóan tud közlekedni a negyedik emeletre.


Találkozzunk szeptember 17-én, hogy ismét segítséget nyújthassunk egy dorogi gyermeknek! A mozgás szabadsága legyen mindenkié!

További részletek: https://www.facebook.com/events/1656062698043100/permalink/1658376104478426/


 

Oldal tetejére ugrás
 

  IVS
  Keresés
  Időjárás
  Várostérkép
  http://www.dorog.hu/index.php?oldal=1772  
 
 
Impresszum | Médiaajánlat | Elérhetőségek
  Oldal tetejére ugrás
Digitexx Multimédia
Digitexx Multimédia