Választások
  Eseménynaptár
  Üvegzseb
  Közérdekű adatok
  dorogi magazin
  Hírek
  Városháza
  Intézmények
  Önkormányzatok
  Dorogi Többcélú Kistérségi Társulás
  Civil szerveződések
  Egyház
  Sport
  Közterület-felügyelet
  Kommunál-Junk Kft.
  Külkapcsolatok
  Telephelyek
  Üzletek
  Szálláshelyek
  Piacok
  Megtiltott szolg. tev. nyilvántartása
  Nyilvántartás a bevásárlóközpontokról
  Nyilvántartás a helyi termelői piacokról
  Rendezvénytartási engedélyek
  Nyilvántartás a nem üzleti célú szálláshelyekről
  Kitüntetettek
  Közhírré Tétetik Dorogon
  Közadatkereső
 

Archivum
Frissítve: 2009. szeptember 13 17:43:12 Oldal ajánlása ismerõsömnekOldal tartalmának nyomtatása

  Sajtóközlemény: Vasúti fotópályázatot hirdet a Siemens  
Frissítve: 2016. szeptember 06 13:11:32
Magyarországon több százezer ember utazik vonattal naponta. Biztonságukat és kényelmüket szem előtt tartva a MÁV napjainkban is folyamatosan fejleszti a vasúti infrastruktúrát. Fotópályázatával a Siemens azokat kívánja megszólítani, akik nap mint nap tapasztalják a megújult vasútvonalak előnyeit. A résztvevők vasúti utazásaik során készített fényképeikkel 2016. szeptember 5. és október 31. között nevezhetnek. A győzteseket a vállalat értékes elektronikai eszközökkel jutalmazza.

„Vonatozz, fotózz, nyerj!" címmel fotópályázatot hirdet a Siemens Zrt. A pályázók a vonattal történő utazás során őket ért, kellemes és vidám élmények megörökítésével nevezhetnek. A résztvevők a MÁV vonalain történő utazás közben készített fotóikat 2016. szeptember 5. és október 31. között küldhetik be a vonatozzfotozznyerj.hu@siemens.com e-mail címre. Az utazás pillanatait megörökíthetik mobiltelefonnal vagy bármilyen digitális, illetve analóg fényképezőgéppel. A kiírásnak megfelelően egy résztvevő több, saját fotóját is nevezheti.

„A hazai vasúti közlekedés komoly fejlődésen ment át az utóbbi években. Számos vonal megújult, új szerelvények közlekednek. A régi, elöregedett infrastruktúrát korszerű, elektronikus biztosítóberendezések váltották fel. Ezek a berendezések a kívülálló szá-mára láthatatlanul irányítják a vasútvonalakon a közlekedést, vágányutakat állítanak be, összehangolják a jelzők, váltók és sorompók működését és egyúttal szavatolják az állomások illetve a teljes vonal vasútüzemének biztonságát. Több új vonalon az utasok a biztonságos közlekedés mellett megújult vizuális és hangos utastájékoztatást is találnak, melyek összeköttetésben állnak a biztosítóberendezéssel és így automatikusan az aktuális helyzetről tájékoztatják az utasokat. Az esztétikusan megújult állomásokat is korszerű berendezések teszik kényelmesebbé. Mindez azt mutatja, hogy a MÁV és partnerei a folyamatos fejlődésre törekednek. A pályázattal az is célunk, hogy ezt a munkát megörökítsük, és bemutassuk, a vonat gyors, biztonságos és környezetbarát módozatot kínál a közlekedőknek " - mondta el Ludvig László, a Siemens Zrt. Mobility divíziójának igazgatója.

Az 5 fős zsűri tíz nyertest választ, közöttük a Siemens értékes szórakoztatóelektronikai eszközöket oszt ki.

A pályázatról további információ az alábbi oldalon érhető el: www.siemens.hu/vonatozzfotozznyerj


 

Oldal tetejére ugrás
 

  IVS
  Keresés
  Időjárás
  Várostérkép
  http://www.dorog.hu/index.php?oldal=1772  
 
 
Impresszum | Médiaajánlat | Elérhetőségek
  Oldal tetejére ugrás
Digitexx Multimédia
Digitexx Multimédia