Választások
  Eseménynaptár
  Üvegzseb
  Közérdekű adatok
  dorogi magazin
  Hírek
  Városháza
  Intézmények
  Önkormányzatok
  Dorogi Többcélú Kistérségi Társulás
  Civil szerveződések
  Egyház
  Sport
  Közterület-felügyelet
  Kommunál-Junk Kft.
  Külkapcsolatok
  Telephelyek
  Üzletek
  Szálláshelyek
  Piacok
  Megtiltott szolg. tev. nyilvántartása
  Nyilvántartás a bevásárlóközpontokról
  Nyilvántartás a helyi termelői piacokról
  Rendezvénytartási engedélyek
  Nyilvántartás a nem üzleti célú szálláshelyekről
  Kitüntetettek
  Közhírré Tétetik Dorogon
  Közadatkereső
 

Archivum
Frissítve: 2009. szeptember 13 17:43:12 Oldal ajánlása ismerõsömnekOldal tartalmának nyomtatása

  Dorog lett a bajnok utánpótlás szabadfogásban is  
Frissítve: 2016. szeptember 29 12:56:38
Szeptember utolsó hétvégéjén Dorogon, a városi sportcsarnok három szőnyegén tizenegy szakosztály csapott össze a 2016. évi utánpótlás szabadfogású csapatbajnoki címért. Az igazlmas csapatverseny három legesélyesebb alakulata végzett a dobogón, a sorrend pedig ugyan az lett, mint ami januárban, a kötöttfogású megmérettetésen volt. Bajnokcsapat lett hazai közönség előtt a Dorogi NC együttese, miután a döntőben 26-12 arányban legyőzte az ESMTK-t, míg a dobogó harmadik fokát ezúttal is a Ceglédi VSE foglalta el.

Az előzetes 13 nevezésből végül csak 11 szakosztály birkózói vettek részt a dorogi utánpótlás szabadfogású csapatbajnokságon. A mérkőzések igazi csapatbajnoki hangulatban zajlottak, bár a selejtező összecsapások szinte mindenhol egyértelmű győzelmeket hoztak, így ezek a csapattalálkozók viszonylag hamar le is zajlottak mindhárom szőnyegen.
A vigaszági és helyosztó mérkőzéseken már jóval szorosabb megmérettetéseket láthattak az érdeklődők. Hatalmas hajrát nyomott példuál a Vasas SC csapata, aki a vigaszágon három mérkőzést is zsinórban megnyert a bronzcsatáig, ott azonban a Cegléddel szemben már alulmaradt. A harmadik helyért zajló viadal után jött a várva várt csata, a bajnoki címért, ahol ismét a Dorogi NC és az ESMTK találkozott.
Kettejük csapattalálkozóján sokáig fej-fej mellett haladtak a versenyzők, a döntő második felére azonban igencsak elhúztak a házigazda dorogiak, végül 26-12 arányban a kötöttfogású szakág után szabadfogásban is csapatbajnoki címet szereztek.

Utánpótlás szabadfogású csapatbajnokság:
Bajnokcsapat: Dorogi NC (A csapat tagjai: Edzők: Lévai Zoltán, Brilla Gergő, Pápa Péter. Versenyzők: Pásztor Richárd, Szányi Áron, Farkas Rajmund, Vilhelm Richárd, Hódi Erik, Gremsberger Bertalan, Lévai Tamás, Vitek Dáriusz, Kismóni Móric, Vátzi Bálint, Kismóni Botond, Érsek Róbert, Vátzi Roland.
2. ESMTK
3. Ceglédi VSE
4. Vasas SC
5. Kaposvári SI
6.Érdi Spartacus
Forrás: birkozoszov.hu

 


 

Oldal tetejére ugrás
 

  IVS
  Keresés
  Időjárás
  Várostérkép
  http://www.dorog.hu/index.php?oldal=1772  
 
 
Impresszum | Médiaajánlat | Elérhetőségek
  Oldal tetejére ugrás
Digitexx Multimédia
Digitexx Multimédia