Választások
  Eseménynaptár
  Üvegzseb
  Közérdekű adatok
  dorogi magazin
  Hírek
  Városháza
  Intézmények
  Önkormányzatok
  Dorogi Többcélú Kistérségi Társulás
  Civil szerveződések
  Egyház
  Sport
  Közterület-felügyelet
  Kommunál-Junk Kft.
  Külkapcsolatok
  Telephelyek
  Üzletek
  Szálláshelyek
  Piacok
  Megtiltott szolg. tev. nyilvántartása
  Nyilvántartás a bevásárlóközpontokról
  Nyilvántartás a helyi termelői piacokról
  Rendezvénytartási engedélyek
  Nyilvántartás a nem üzleti célú szálláshelyekről
  Kitüntetettek
  Közhírré Tétetik Dorogon
  Közadatkereső
 

Archivum
Frissítve: 2009. szeptember 13 17:43:12 Oldal ajánlása ismerõsömnekOldal tartalmának nyomtatása

  Megkezdődött a várakozás időszaka  
Frissítve: 2016. november 27 17:36:10

Advent első hétvégéjén a Szent József templom előtt több százan hallgatták meg az adventi misét és Istentiszteletet. A ceremónia végén a Dorogi Vállalkozók Egyesületének köszönhetően a felnőttekre forralt bor és forró tea várt, a gyerekek mézeskalácsot ropogtathattak.

jeremyah.JPG
A Zenepavilonnál megnyílt a vásár, ahol finomságok és szép termékek várták az érkezőket.A jégpályát sokan próbálták ki. Az idén 200 m2-en korizhatunk. A kölcsönzés is megoldott: sokéle méretben sok kori várja a téli sport kedvelőit.
A jégpálya nyitva tartása:
Hétköznap:
15.00 órától - 21.00 óráig
Hétvégén:
9.00 órától - 21.00 óráig
közben:
14.00 órától - 15.00 óráig
karbantartási szünet
Az iskolai tanítási szünet időtartama alatt a jégpálya nyitvatartási ideje:
9.00 órától - 21.00 óráig
közben:
14.00 órától - 15.00 óráig
karbantartási szünet
December 24-én a jégpálya
9.00 órától - 15.00 óráig
tart nyitva.

 jly.JPG

Az adventi időszakban szombat délutánonként műsorokkal, érdekes programokkal kedveskednek a szervezők az érdeklődőknek. December 3-án Kovácsné Fódi Krisztina kórusvezető, városunk Rauscher-díjas művésze, a Zrínyi-iskola gyermekkórusával érkezik a Zenepavilonhoz, hogy karácsonyi énekekkel tegye még hangulatosabbá a várakozás időszakát. De lesz meglepetés is!
December 10-én immár ötödik alkalommal rendezik meg a dorogi óvodák - szintén a Zenepavilonnál - a Szeretetlánc elnevezésű jótékonysági adománygyűjtő rendezvényüket. Az óvodások, szüleik és a kreatív óvónők már hetekkel a program előtt készítik a karácsonyfa díszeket, apró ajándéktárgyakat, hogy saját intézményük alapítványának gyűjthessenek a nemes akciónapon. Az idén sem marad el a betlehemes játék és a szeretetláncot is még nagyobbra szeretnék fűzni.
December 17-én a vásár ideje alatt megtekinthetik a dorogi intézményekben - óvodákban, iskolákban - ezekben a hetekben készülő Betlehemeket, amelyek a Zenepavilonban lesznek kiállítva. Az estet a művelődési házban a Karácsonyi Gála zárja, ahol az Erkel Ferenc Zeneiskola Halleluja Kórusa lép színpadra. Délután, a Gála előtt egy érdekes programot szervezünk, de ez egyelőre legyen meglepetés!

Adventi szabadtéri gyertyagyújtó misét és Istentiszteletet tartanak a Hősök terén november 26-án 17 órakor. A hagyományokhoz híven a Szent József templom előtti téren óriási adventi koszorú várja az érkezőket. Az idén is 600 gyertya, csomagolt mézeskalácsok és forralt bor, forró tea teszi még hangulatosabba az ökumenikus szertartást, köszönhetően az egyházaknak, a Dorogi Vállalkozók Egyesületének és Dorog Város Önkormányzatának.

 


 

Oldal tetejére ugrás
 

  IVS
  Keresés
  Időjárás
  Várostérkép
  http://www.dorog.hu/index.php?oldal=1772  
 
 
Impresszum | Médiaajánlat | Elérhetőségek
  Oldal tetejére ugrás
Digitexx Multimédia
Digitexx Multimédia