Választások
  Eseménynaptár
  Üvegzseb
  Közérdekű adatok
  dorogi magazin
  Hírek
  Városháza
  Intézmények
  Önkormányzatok
  Dorogi Többcélú Kistérségi Társulás
  Civil szerveződések
  Egyház
  Sport
  Közterület-felügyelet
  Kommunál-Junk Kft.
  Külkapcsolatok
  Telephelyek
  Üzletek
  Szálláshelyek
  Piacok
  Megtiltott szolg. tev. nyilvántartása
  Nyilvántartás a bevásárlóközpontokról
  Nyilvántartás a helyi termelői piacokról
  Rendezvénytartási engedélyek
  Nyilvántartás a nem üzleti célú szálláshelyekről
  Kitüntetettek
  Közhírré Tétetik Dorogon
  Közadatkereső
 

Archivum
Frissítve: 2009. szeptember 13 17:43:12 Oldal ajánlása ismerõsömnekOldal tartalmának nyomtatása

  SPORTKONFERENCIA: Program indul utánpótlás edzők támogatására  
Frissítve: 2017. február 24 13:51:50

Program indul az utánpótlás edzők támogatására. Az edzői életút programot 2017-től az utánpótlás korosztállyal foglalkozókra is kiterjesztik, így 350-nél több szakember kaphat havonta bruttó százezer forintos
támogatást - mondta el az EMMI sportért felelős államtitkára az MTI-nek az Összefogással a sportolói életpályamodellért elnevezésű sportkonferencián, amelyet Dorog Város Egyesített Sportintézménye és Dorog Város Önkormányzata szervezett.

savolt_szabo_tunde.JPG

Dr. Szabó Tünde hozzátette, a program kiterjesztésével az adott sportág eredményességének alapjait lerakó, utánpótlás korosztállyal foglalkozó edzőket szeretnék megbecsülni. 2018-ban a tapasztalatok figyelembevételével a támogatás összegét eredményességtől függően kétszázezer forintra emelnék. A sportági szakszövetségeket rövidesen megkeresik, hogy tegyenek javaslatot a támogatásra érdemes edzők személyére, majd jelöltek végegesítése után a szövetségek szerződnek a klubokkal a támogatás átadásáról - ismertette Dr. Szabó Tünde.

7272.JPG
A rendezvényen - amelynek a művelődési ház konferenciaterme adott otthont - köszöntőt mondott Szekér Zoltán sportigazgató, majd dr. Tittmann János polgármester beszélt a sport és a városfejlesztés irányairól, lehetőségeiről. Dr. András Krisztina, a Budapesti Corvinus Egyetem tanszékvezető-egyetemi docense, a Sportgazdaságtani Kutatóközpont igazgatója, majd Rátkai István tartott előadást. A konferencia kerekasztal beszélgetéssel folytatódott, ahol Gergely István, Farkas László, Bacsa Péter és Rédli András járt körül több sportszakmai kérdést.
A rendezvény záróakkordjaként három birkózó szervezet (a dorogi, az esztergomi klub és a Honvéd) vezetői, Puksa Ferenc, Lévai Zoltán és Gergely István szakmai együttműködési megállapodást írtak alá.

gergely.JPG

 


 

Oldal tetejére ugrás
 

  IVS
  Keresés
  Időjárás
  Várostérkép
  http://www.dorog.hu/index.php?oldal=1772  
 
 
Impresszum | Médiaajánlat | Elérhetőségek
  Oldal tetejére ugrás
Digitexx Multimédia
Digitexx Multimédia