Választások
  Eseménynaptár
  Üvegzseb
  Közérdekű adatok
  dorogi magazin
  Hírek
  Városháza
  Intézmények
  Önkormányzatok
  Dorogi Többcélú Kistérségi Társulás
  Civil szerveződések
  Egyház
  Sport
  Közterület-felügyelet
  Kommunál-Junk Kft.
  Külkapcsolatok
  Telephelyek
  Üzletek
  Szálláshelyek
  Piacok
  Megtiltott szolg. tev. nyilvántartása
  Nyilvántartás a bevásárlóközpontokról
  Nyilvántartás a helyi termelői piacokról
  Rendezvénytartási engedélyek
  Nyilvántartás a nem üzleti célú szálláshelyekről
  Kitüntetettek
  Közhírré Tétetik Dorogon
  Közadatkereső
 

Archivum
Frissítve: 2009. szeptember 13 17:43:12 Oldal ajánlása ismerõsömnekOldal tartalmának nyomtatása

  MNB támogatással nyílt fogyasztóvédelmi iroda Tatabányán  
Frissítve: 2017. szeptember 19 12:50:51

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) eddig 9 megyeszékhelyen támogatta pénzügyi fogyasztóvédelmi irodák működését, 2017. április 12-től Tatabányán a Fő téri kormányablak mellett érhetik el ezt az ingyenes és hasznos szolgáltatást.
A pénzügyi válság óta felértékelődött a pénzügyi fogyasztóvédelem szerepe. A pórul járt adósok többsége jogosan érezhette úgy, hogy az állam nem védi kellőképpen a fogyasztókat bankokkal, biztosítókkal, befektetési cégekkel szemben. A pénzügy fogyasztóvédelem szerepe először a bajba jutottak segítésére koncentrálódott, majd egyre inkább a megelőzésre helyeződött a hangsúly.
Az MNB pályázat útján választotta ki a komoly fogyasztóvédelmi tapasztalatokkal rendelkező CP Contact Fogyasztóvédelmi Tanácsadó Kft.-t, hogy Komárom-Esztergom megyében állandó pénzügyi fogyasztóvédelmi jelenlétet teremtsen.
Siklósi Máté, a CP Contact Kft. ügyvezetője elmondta, hogy szakembereik hétfőn, kedden és csütörtökön a lehető leginkább központi helyen, a Tatabánya Fő téri Kormányablak mellett várják azokat, akik jól szeretnének pénzügyi döntést hozni, vagy a már problémás banki, biztosítási vagy befektetési termékeikkel kapcsolatosan kérnének tanácsot, segítséget.
- Más hasonló szolgáltatásokért pénzt kérnek a tanácsadók, vagy megfelelő jutalék érdekében a jutalékot fizető bankot, biztosítót ajánlják az ügyfeleknek. Mi az MNB jóvoltából teljesen ingyen, és tudásunknak köszönhetően az ügyfél érdekében segítünk terméket választani, vagy a már kialakult problémákat megoldani. Várjuk a még mindig beragadt hitellel rendelkezőket ugyanúgy, ahogy a biztosítási kárigényeiket keveslő embereket is.
Az iroda telefonon, e-mailben, személyesen is elérhető. Érdemes előre időpontot foglalni, hogy a kérdéseket nyugodtan végig lehessen beszélni. Az iroda a későbbiekben több megyei településen is elérhető lesz, állandó és ideiglenes kitelepüléseken szeretnék elérni a megyeszékhelytől távolabb lakókat is.

A Tatabányai Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Iroda október 25-én kitelepül Dorogra. Az érdeklődőket 9:00 - 15:00 óra között várják majd. Részletekről hamarosan! 

 


 

Oldal tetejére ugrás
 

  IVS
  Keresés
  Időjárás
  Várostérkép
  http://www.dorog.hu/index.php?oldal=1772  
 
 
Impresszum | Médiaajánlat | Elérhetőségek
  Oldal tetejére ugrás
Digitexx Multimédia
Digitexx Multimédia