Gyengénlátók részére
 
  Választások
  Eseménynaptár
  Üvegzseb
  Közérdekû adatok
  dorogi magazin
  Hírek
  Városháza
  Intézmények
  Önkormányzatok
  Dorogi Többcélú Kistérségi Társulás
  Civil szervezõdések
  Egyház
  Sport
  Közterület-felügyelet
  Kommunál-Junk Kft.
  Külkapcsolatok
  Telephelyek
  Üzletek
  Szálláshelyek
  Piacok
  Megtiltott szolg. tev. nyilvántartása
  Nyilvántartás a bevásárlóközpontokról
  Nyilvántartás a helyi termelői piacokról
  Rendezvénytartási engedélyek
  Nyilvántartás a nem üzleti célú szálláshelyekrõl
  Kitüntetettek
  Közhírré Tétetik Dorogon
  Közadatkereső
 

Archivum
Frissítve: 2009. szeptember 13 17:43:12 Oldal ajánlása ismerõsömnekOldal tartalmának nyomtatása

  HÉTSZÍNVIRÁG: Az Egészségország programot támogathatjuk szavazatainkkal  
Frissítve: 2018. május 17 21:34:38

A TESCO helyi közösségek támogatására kiírt pályázatán a szakmai zsűri döntése alapján bekerült körzetünk három támogatandó projektje közé a Dorogi Hétszínvirág Óvoda Egészségország Programja. A pályázati folyamat a szavazási szakaszba ért, ami azt jelenti, hogy a szülők, dorogiak és más településen élők vásárlásuk után szavazatukkal segíthetik a három szervezet között a támogatási összeg elosztását.

tesco.JPG
Andrekovics Aranka óvónő, az intézmény Zöld Levelecske Nyílt Alapítványának kuratóriumi elnöke elmondta, hogy a TESCO a három általuk kiválasztott projektet a vásárlók szavazatai alapján 100 ezer, 200 ezer vagy 400 ezer forinttal támogatja. A szavazatgyűjtő szakaszban a dorogi óvodán kívül két esztergomi szervezet vesz részt.
25 éves hagyományra tekint vissza az intézményben és a nevelési programban a családok egészséges életmód iránti igényének formálása a gyermekeken keresztül. A nevelőtestület ezért hozta létre a minden év novemberében megvalósuló Egészségország projektet. A gyermekek Zöldség, Gyümölcs, Megőrző és Gyógyító falván időznek 1-1 hetet. November az Egészségország, a hetei a falvak. Gyümölcs, majd Zöldség falva: minden tevékenységi terület a gyümölcsökről, zöldségekről szól és azok hatásáról az egészségünk védelmében. Megőrző falván az egészségünk megőrzése a téma, Gyógyítón pedig a gyógyítás, az egészségügyi intézmények és az ott dolgozók munkája. Az utóbbi héten fogorvos, vagy dentálhigiénés szakember interaktív játék keretében a helyes fogápolásra hívja fel a gyerekek figyelmét. Ezek megkoronázása az Egészségnap melyre szülőket és kollégákat invitálnak élvezetes és hasznos előadásra, majd az azt követő egészséges ételek fogyasztására.
A program színesítését, bővítését szolgálja a pályázati összeg. Kérjük, szavazataik leadásával segítsék a projekt megvalósulását. Ezt a következőképpen lehet megtenni: a dorogi és az esztergomi áruházban a pénztári dolgozótól a fizetés után kapott zsetont a Zöld Levelecske Nyílt Alapítvány gyűjtődobozába kell dobni. Ez az apró gesztus sokat jelent a város legnagyobb óvodájának 175 gyermeke és a családjaik számára.
Köszönjük!

 


 

Oldal tetejére ugrás
 

  IVS
  Keresés
  Időjárás
  Várostérkép
  http://www.dorog.hu/index.php?oldal=1772  
 
 
Impresszum | Médiaajánlat | Elérhetõségek
  Oldal tetejére ugrás
Digitexx Multimédia
Digitexx Multimédia