Gyengénlátók részére
 
  Választások
  Eseménynaptár
  Üvegzseb
  Közérdekû adatok
  dorogi magazin
  Hírek
  Városháza
  Intézmények
  Önkormányzatok
  Dorogi Többcélú Kistérségi Társulás
  Civil szervezõdések
  Egyház
  Sport
  Közterület-felügyelet
  Kommunál-Junk Kft.
  Külkapcsolatok
  Telephelyek
  Üzletek
  Szálláshelyek
  Piacok
  Megtiltott szolg. tev. nyilvántartása
  Nyilvántartás a bevásárlóközpontokról
  Nyilvántartás a helyi termelői piacokról
  Rendezvénytartási engedélyek
  Nyilvántartás a nem üzleti célú szálláshelyekrõl
  Kitüntetettek
  Közhírré Tétetik Dorogon
  Közadatkereső
 

Archivum
Frissítve: 2009. szeptember 13 17:43:12 Oldal ajánlása ismerõsömnekOldal tartalmának nyomtatása

  TÖLTSÜK MEG A LELÁTÓKAT! - Utolsó hazai meccsét játssza vasárnap a Dorog  
Frissítve: 2018. május 25 11:36:50
A megye egyetlen NB II-es csapata, a Dorogi FC vendége ezúttal a Békéscsaba 1912 Előre, a dorogi Buzánszky Jenő Stadionban, a Merkantil Bank Liga NB II. 37. fordulójában.

Tóth Csaba szakmai igazgató: - A Békéscsaba a legutóbbi, Nyíregyháza elleni mérkőzés eredményével elérte, hogy mindössze egyetlen pontot kell szereznie a bajnokság bronzéreméért. Kiváló játékosállománnyal rendelkeznek. Több NB I-et megjárt labdarúgót tudhatnak magukénak, köztük a gólkirályi címre esélyes Birtalan Botondot. Véleményem szerint ellenünk egy magabiztos védekezésből próbálnak - az elegendő egy pont miatt - kiindulni és abból támadni. Mint minden mérkőzésen a viharsarkiak ellen is alaposan felkészültünk a csapatukból és játékosaikból, mert szeretnénk revansot is venni.
A Dorogi FC játékosai és a szakmai stábunk elérte a kitűzött célt: a bajnokság elején kitűztük magunk elé azt a reális pozíciót a tabellán, hogy biztos bentmaradóként - a tabella 12-16. helyén - jövőre is NB II-es legyen a Dorog. A csapat és a stáb nehéz és sok befektetett munkával ezt már két fordulóval a bajnokság vége előtt elérte. Az elmúlt négy fordulóban mutatott nagyszerű játékkal 10 pontot szereztünk, ezzel a 11. helyen áll csapatunk. Szeretnénk további pontokat gyűjteni a hátralévő két mérkőzésen, hogy megőrizhessük pozíciónkat és túlteljesíteni a közös célunkat. A dorogi csapatnak rendkívül fontos a szurkolók támogatása, hiszen a játékosok kettőzött erővel hajtanak majd a lila fehérek ellen. Örülnénk, ha az utolsó hazai mérkőzésünkön, május 27-én, vasárnap legalább 1000 szurkoló biztatná a Dorogi FC-t, hiszen nekünk ők jelentik a csapat 12. játékosát.
További információk: www.dorogifc.hu
Jöjjön el és szurkoljunk együtt május 27-én, vasárnap a bajnokság utolsó hazai mérkőzésén! Töltsük meg a lelátót a következő szezonban is az NB II-ben játszó Dorogi FC tiszteletére! Kezdés 17 órakor!


 

Oldal tetejére ugrás
 

  IVS
  Keresés
  Időjárás
  Várostérkép
  http://www.dorog.hu/index.php?oldal=1772  
 
 
Impresszum | Médiaajánlat | Elérhetõségek
  Oldal tetejére ugrás
Digitexx Multimédia
Digitexx Multimédia