Gyengénlátók részére
 
  Választások
  Eseménynaptár
  Üvegzseb
  Közérdekû adatok
  dorogi magazin
  Hírek
  Városháza
  Intézmények
  Önkormányzatok
  Dorogi Többcélú Kistérségi Társulás
  Civil szervezõdések
  Egyház
  Sport
  Közterület-felügyelet
  Kommunál-Junk Kft.
  Külkapcsolatok
  Telephelyek
  Üzletek
  Szálláshelyek
  Piacok
  Megtiltott szolg. tev. nyilvántartása
  Nyilvántartás a bevásárlóközpontokról
  Nyilvántartás a helyi termelői piacokról
  Rendezvénytartási engedélyek
  Nyilvántartás a nem üzleti célú szálláshelyekrõl
  Kitüntetettek
  Közhírré Tétetik Dorogon
  Közadatkereső
 

Archivum
Frissítve: 2009. szeptember 13 17:43:12 Oldal ajánlása ismerõsömnekOldal tartalmának nyomtatása

  Közösen dolgoznak tovább a Honvéddal  
Frissítve: 2018. augusztus 30 11:03:29

Az Új-Hullám SE és a Bp. Honvéd SE megkezdte együttműködését a vízilabdasport továbbfejlesztése érdekében - jelentették be augusztus 28-án a Nipl Stefánia Uszodában. Várhegyi Ferenc, az Új-Hullám SE elnöke foglalta össze miért is jó ez a dorogi gyerekeknek és szüleiknek.
- A Budapest Honvéd SE dorogi szerepvállalása sporttörténelmi jelentőségű, hiszen az ország egyik legeredményesebb és egyik legnagyobb múltú egyesülete kezdi meg működését a városban. Az együttműködés lényege, hogy az Új-Hullám SE foglalkozik az úszásoktatásból kikerülő vízilabda előkészítősökkel és a rájuk épülő gyermekcsapattal, a Budapest Honvéd SE pedig Honvéd-Dorog néven versenyezteti a náluk idősebb csapatokat. Az edzések minden korosztályban továbbra is a Nipl Stefánia Uszodában zajlanak, a szakmai munkát mindkét klub a Bp. Honvéd SE elvárásai alapján végzi. Nagy motivációt és sportolói életpályamodellt adhat a játékosoknak, akik közül a legjobbak idővel akár a Bp. Honvéd SE korosztályos OB I-es csapataiba is bekerülhetnek.

kep_56.JPG
A bejelentéskor dr. Steinmetz Barnabás, kétszeres olimpiai bajnok, a Bp. Honvéd SE vízilabda szakosztályának vezetője elmondta, hogy a magas színvonalú szakmai munkára garancia a Bp. Honvéd, amelynek már van gyakorlata kihelyezett műhely működtetésében, hiszen Érden is foglalkoznak az utánpótlás neveléssel.
Az eseményen részt vett Merész András, a Honvéd OB I-es felnőtt csapatának edzője és a klub utánpótlás igazgatója, aki hangsúlyozta, hogy Dorog olyan sportolót adott a világnak mint Buzánszky Jenő, ezért olyan sportkultúra van a városban, amelyre érdemes építeni. Hozzátette, hogy az edzéslátogatáson, elkötelezett edzőkkel találkozott és látott ügyes játékosokat is. Kiemelte, hogy mindent meg fog tenni azért, hogy az adott létesítménykeretek között minőségi munkát végezzenek a dorogi játékosok.
Szekér Zoltán, Dorog Város Egyesített Sportintézményének vezetője elmondta, hogy a város képviselő-testületi határozatban fogadta be a Bp. Honvéd SE-t és bízik abban, hogy a két klub együttműködése gyümölcsöző lesz.
Az ünnepélyes bejelentést követően az est fénypontjaként megmérkőzött egymással a Bp. Honvéd SE és a Debreceni VSE férfi felnőtt OB I-es csapata. Az izgalmas, gólokban gazdag összecsapást a Honvéd nyerte 12-9-re.

 


 

Oldal tetejére ugrás
 

  IVS
  Keresés
  Időjárás
  Várostérkép
  http://www.dorog.hu/index.php?oldal=1772  
 
 
Impresszum | Médiaajánlat | Elérhetõségek
  Oldal tetejére ugrás
Digitexx Multimédia
Digitexx Multimédia