Gyengénlátók részére
 
  Választások
  Eseménynaptár
  Üvegzseb
  Közérdekű adatok
  dorogi magazin
  Hírek
  Városháza
  Intézmények
  Önkormányzatok
  Dorogi Többcélú Kistérségi Társulás
  Civil szervezõdések
  Egyház
  Sport
  Közterület-felügyelet
  Kommunál-Junk Kft.
  Külkapcsolatok
  Telephelyek
  Üzletek
  Szálláshelyek
  Piacok
  Megtiltott szolg. tev. nyilvántartása
  Nyilvántartás a bevásárlóközpontokról
  Nyilvántartás a helyi termelői piacokról
  Rendezvénytartási engedélyek
  Nyilvántartás a nem üzleti célú szálláshelyekrõl
  Kitüntetettek
  Közhírré Tétetik Dorogon
  Közadatkereső
 

Archivum
Frissítve: 2009. szeptember 13 17:43:12 Oldal ajánlása ismerõsömnekOldal tartalmának nyomtatása

  Átadták az energetikai korszerűsítés során megújult Zrínyi iskolát  
Frissítve: 2019. szeptember 02 15:29:39
A 69. Bányásznapon adták át az energetikai korszerűsítés során megújult Zrínyi iskolát. A Dorogi Német Nemzetiségi Kulturális Egyesület Bányász Zenekarának közreműködésével kezdődött meg az ünnepség augusztus 31-én. Üdvözlő beszédet mondott térségünk országgyűlési képviselője, dr. Völner Pál államtitkár és Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke, aki az ünnepségen adta át a Megyezászlót városunknak.

Dr. Tittmann János polgármester megköszönte a tervezésben és kivitelezésben részt vett szakemberek munkáját, köszönetét fejezte ki dr. Völner Pálnak és Popovics Györgynek a Dorogon zajló városfejlesztési munkák, beruházások támogatásáért.

A Dorogi Kerékpáros Egyesület tagjai, a bányász túrájuk első állomásaként a felavatott Zrínyi iskolánál megálltak az ünnepség idejére és ajándék sporttrikókkal lepték meg dr. Völner Pált, Popovics Györgyöt és dr. Tittmann Jánost, továbbá Dorog testvértelepülésének, Wendlingen am Neckarnak polgármesterét, Steffen Weigelt.

Sitku Pál, a Zrínyi iskola igazgatója megköszönte az intézmény megújítását. A korszerű épületet szeptember 2-án több mint 350 gyermek és tanáraik vehetik birtokukba.

A Zrínyi iskola uniós forrásból a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében szépült meg. Elvégezték az épület energetikai felújítását, a homlokzat utólagos hőszigetelését, a nyílászárók cseréjét és a napelemes rendszer telepítését, valamint a földszinti rész akadálymentesítését. A 150 millió Ft-os pályázati forrásból, valamint önkormányzati saját forrás kiegészítéssel a Zrínyi Iskola komplex energetikai korszerűsítése mellett megújult az iskola előkertje, amelyet magnóliafák, fenyők díszítenek.


 

Oldal tetejére ugrás
 

  IVS
  Keresés
  Időjárás
  Várostérkép
  http://www.dorog.hu/index.php?oldal=1772  
 
 
Impresszum | Médiaajánlat | Elérhetőségek
  Oldal tetejére ugrás
Digitexx Multimédia
Digitexx Multimédia