Gyengénlátók részére
 
  Választások
  Eseménynaptár
  Üvegzseb
  Közérdekű adatok
  dorogi magazin
  Hírek
  Városháza
  Intézmények
  Önkormányzatok
  Dorogi Többcélú Kistérségi Társulás
  Civil szervezõdések
  Egyház
  Sport
  Közterület-felügyelet
  Kommunál-Junk Kft.
  Külkapcsolatok
  Telephelyek
  Üzletek
  Szálláshelyek
  Piacok
  Megtiltott szolg. tev. nyilvántartása
  Nyilvántartás a bevásárlóközpontokról
  Nyilvántartás a helyi termelői piacokról
  Rendezvénytartási engedélyek
  Nyilvántartás a nem üzleti célú szálláshelyekrõl
  Kitüntetettek
  Közhírré Tétetik Dorogon
  Közadatkereső
 

Archivum
Frissítve: 2009. szeptember 13 17:43:12 Oldal ajánlása ismerõsömnekOldal tartalmának nyomtatása

  Műsoros est és díjátadó Luca napján  
Frissítve: 2019. december 16 09:09:35
A Német Nemzetiségi Önkormányzat december 14-én „Luca napján, karácsony felé" címmel zenés, műsoros estet szervezett a Dorogi József Attila Művelődési Házban.
A Luca napi rendezvény nyitóakkordjaként Végh Éva festőművész megnyitotta a Dorogi Német Nemzetiségi Önkormányzat rajz- és fotópályázatára beérkezett alkotásokból készült kiállítást a Dorogi Galériában. Pétervári László elnök elmondta, hogy mintegy negyven festmény, rajz alkotói dolgozták fel a nemzetiség múltját és jelenét.
A műsoros esten fellépett a Dorogi Német Nemzetiségi Önkormányzat Vegyes Kórusa, majd Dankó József, a Dorogiak Dorogért Alapítvány kuratóriumi elnöke átadta az idei év díjazottjának a Dorogiak Dorogért emlékplakettet.
2019-ben a kitüntetést kreatív városfejlesztő munkásságáért, dr. Tittmann János, aki 25 éve városunk polgármestere vehette át. Megköszönte az alapítványnak az értékelő szavakat és a méltatást. Zárásként kijelentette, büszkeséggel tölti el, hogy Dorognak negyed évszázada lehet polgármestere.
A díjátadót követően a Leányvári Német Nemzetiségi Tánccsoport lépett fel Gáspár Tibor vezetésével. Majd a Dorogi Német Nemzetiségi Önkormányzat dorogi helytörténeti vetélkedőjének eredményhirdetése következett. A díjakat Kolonics Péterné elnökségi tag adta át. Negyedik lett az Eötvös iskola csapata, harmadik a Petőfi iskola csapata, második a Zsigmondy Vilmos Gimnázium csapata, az első helyezett pedig a Zrínyi iskola csapata lett.
Az eredményhirdetést követően a Dorogi Német Nemzetiségi Önkormányzat Gyermekkórusa adott műsort, végül pedig a Dorogi Bányász Zenekar koncertezett.

 


 

Oldal tetejére ugrás
 

  IVS
  Keresés
  Időjárás
  Várostérkép
  http://www.dorog.hu/index.php?oldal=1772  
 
 
Impresszum | Médiaajánlat | Elérhetőségek
  Oldal tetejére ugrás
Digitexx Multimédia
Digitexx Multimédia