Választások
  Eseménynaptár
  Üvegzseb
  Közérdekű adatok
  dorogi magazin
  Hírek
  Városháza
  Intézmények
  Önkormányzatok
  Dorogi Többcélú Kistérségi Társulás
  Civil szerveződések
  Egyház
  Sport
  Közterület-felügyelet
  Kommunál-Junk Kft.
  Külkapcsolatok
  Telephelyek
  Üzletek
  Szálláshelyek
  Piacok
  Megtiltott szolg. tev. nyilvántartása
  Nyilvántartás a bevásárlóközpontokról
  Nyilvántartás a helyi termelői piacokról
  Rendezvénytartási engedélyek
  Nyilvántartás a nem üzleti célú szálláshelyekről
  Kitüntetettek
  Közhírré Tétetik Dorogon
  Közadatkereső
 

Hírek
Frissítve: 2009. szeptember 13 20:55:38 Oldal ajánlása ismerõsömnekOldal tartalmának nyomtatása

  Közmeghallgatás volt a városházán  
Frissítve: 2017. november 24 09:10:52

Közmeghallgatást tartott a városházán Dorog Város Képviselő-testülete november 23-án. A díszteremben dr. Tittmann János polgármester tartott vetítettképes tájékoztatót az idei év beruházásairól és a jövő évi tervekről.
Elhangzott, hogy Dorog költségvetése stabil. Az idei beruházások számba vételekor a lakótelepek parkolófejlesztéséről, a Hétszínvirág Óvoda tetőfelújításáról volt szó. A Bimbó utcában a víziközmű-fejlesztés után tavasszal az önkormányzat új burkolattal látja el a közterületet, az út- és járdaszakaszt.

x3607.JPG
Számos uniós pályázaton sikerrel szerepelt az önkormányzat. Ezért kezdetét vehette a Reimann Bányászattörténeti Miniverzum kialakítása. A Petőfi iskola energetizálása mellett az önkormányzat vállalta a tető felújítását, illetve az iskola és az óvoda parkolójának, járdaszakaszának rendbetételét. A megújult intézményt és környezetét már jövő szeptemberben élvezhetik a gyerekek. A Zrínyi iskola épülethomlokzatának, nyílászáróinak felújítása 2019 őszére valósulhat meg - szintén TOP-os forrásból.
A 2018. évi bányásznapon adják át az új birkózócsarnokot a sportolóknak az Iskola utcában. Nagy öröm, hogy a kézilabda szövetség támogatásának köszönhetően a régi sportcsarnok sportfelülete, vendég vizesblokkja is megújul.
A művelődési házban új közösségi teret hoznak létre, amelynek középpontjában - a Dorogon több évtizedes hagyománnyal rendelkező - tekesport áll majd. Évről évre egyre népszerűbb a futás Dorogon. A sikeres sportrendezvények tömegeket mozgatnak meg. Nagy igény mutatkozik városunkban egy futókör kialakítására, amely az egészségmegőrzést és a tömegsportot tovább erősítené. Erre a beruházásra is pályázat keretében nyílik majd lehetőség.
Dr. Tittmann János a tervek után bemutatta városunk sokszínű kulturális és sportéletét a 2017. évi rendezvények fotósorozatán keresztül, majd az érdeklődő dorogiak feltehették kérdéseiket.


 

Oldal tetejére ugrás
 

  IVS
  Keresés
  Időjárás
  Várostérkép
  http://www.dorog.hu/index.php?oldal=1772  
 
 
Impresszum | Médiaajánlat | Elérhetőségek
  Oldal tetejére ugrás
Digitexx Multimédia
Digitexx Multimédia