Választások
  Eseménynaptár
  Üvegzseb
  Közérdekű adatok
  dorogi magazin
  Hírek
  Városháza
  Intézmények
  Önkormányzatok
  Dorogi Többcélú Kistérségi Társulás
  Civil szerveződések
  Egyház
  Sport
  Közterület-felügyelet
  Kommunál-Junk Kft.
  Külkapcsolatok
  Telephelyek
  Üzletek
  Szálláshelyek
  Piacok
  Megtiltott szolg. tev. nyilvántartása
  Nyilvántartás a bevásárlóközpontokról
  Nyilvántartás a helyi termelői piacokról
  Rendezvénytartási engedélyek
  Nyilvántartás a nem üzleti célú szálláshelyekről
  Kitüntetettek
  Közhírré Tétetik Dorogon
  Közadatkereső
 

Hírek
Frissítve: 2009. szeptember 13 20:55:38 Oldal ajánlása ismerõsömnekOldal tartalmának nyomtatása

  DECEMBERI PROGRAMAJÁNLÓ: Luca nap és adventi vásárok után szilveszteri buli  
Frissítve: 2017. december 07 14:00:27

Decemberben sok szép program vár a dorogiakra. Összeszedtünk néhányat, hogy kedvet csináljunk. Itt helyben is megtalálhatja mindenki, amit szeretne: kézműves termékeket, színházi estet dalokkal, tánccal, a 20-as évek hangulatát megidéző karácsonyi gálát, templomi hangversenyt és az év utolsó napján szilveszteri buli is lesz. Az óévbúcsúztatón kívül a belépés minden rendezvényre ingyenes!
A Schmidt Sándor Agorán december 9-én 15-19 óra között óvónők és szülői közösségek által készített csodaszép kézműves termékeket vásárolhatunk és ezzel támogathatjuk az óvodák alapítványait. A Szeretetlánc elnevezésű vásárt az idén immár 6. alkalommal szervezik meg a Zrínyi ötlete alapján a város óvodái. Betlehemi játék színesíti majd a délutánt, amelyen ismét összefűzik a szeretet láncát, amely reményeik szerint még hosszabb lesz, mint az előző években.
A Dorogi Német Nemzetiségi Önkormányzat szintén december 9-én 17 órától rendezi meg hagyományos Luca napján karácsony felé című zenés, dalos estjét, amelyen a Dorogiak Dorogért díj átadását is megtartja az alapítvány. Szeretettel várnak mindenkit!
December 16-án ismét lesz kézműves vásár az agorán. A dorogi diákok német karácsonyi versekkel, dalokkal, komplett műsorral készülnek. 18 órától a művelődési házé lesz a főszerep, ahol a hagyományos Karácsonyi Gálán ezúttal egy jó hangulatú táncos-zenés esten vehetnünk részt a Kolibri Táncegyesületnek köszönhetően. Az eseményen díjazzák a karácsonyfa-díszítő verseny legjobbjait. A karácsonyfákat a színház előterében bárki megtekintheti a gála előtt.
A Szent József templomban december 17-én 16 órától a Zrínyi iskola kóruscsaládja ad hangversenyt Kovácsné Fódi Krisztina vezényletével.
December 23-án a Kalandos Karácsony rejtély-játék résztvevőit várják a szervezők a könyvtárban 13-15 óra között, majd a vásáron beszerezhetjük a még szükséges apróságokat a karácsonyfa alá. 16 órától a dorogi gyerekek tradícionális angolszász karácsonyi műsort mutatnak be az érdeklődőknek.
December 31-én a művelődési ház Szilveszteri Retro Bulit szervez, amelyre jegyek elővételben már vásárolhatók (Érdeklődni: 33/737-930).
További részletek:www.facebook.com/dorogiprogramok
Szép adventet kívánunk mindenkinek!

venti_plakat_dorog_A3.jpg

 

 


 

Oldal tetejére ugrás
 

  IVS
  Keresés
  Időjárás
  Várostérkép
  http://www.dorog.hu/index.php?oldal=1772  
 
 
Impresszum | Médiaajánlat | Elérhetőségek
  Oldal tetejére ugrás
Digitexx Multimédia
Digitexx Multimédia