Gyengénlátók részére
 
  Választások
  Eseménynaptár
  Üvegzseb
  Közérdekű adatok
  dorogi magazin
  Hírek
  Városháza
  Intézmények
  Önkormányzatok
  Dorogi Többcélú Kistérségi Társulás
  Civil szervezõdések
  Egyház
  Sport
  Közterület-felügyelet
  Kommunál-Junk Kft.
  Külkapcsolatok
  Telephelyek
  Üzletek
  Szálláshelyek
  Piacok
  Megtiltott szolg. tev. nyilvántartása
  Nyilvántartás a bevásárlóközpontokról
  Nyilvántartás a helyi termelői piacokról
  Rendezvénytartási engedélyek
  Nyilvántartás a nem üzleti célú szálláshelyekrõl
  Kitüntetettek
  Közhírré Tétetik Dorogon
  Közadatkereső
 

Hírek
Frissítve: 2009. szeptember 13 20:55:38 Oldal ajánlása ismerõsömnekOldal tartalmának nyomtatása

  Újabb adomány érkezett városunknak  
Frissítve: 2020. július 28 09:44:33
Újabb adomány érkezett városunknak

Újabb adományt kapott a járványügyi készültség idején Dorog Város Önkormányzata. A rendkívüli testületi ülés előtt, július 28-án Vollár Attila, a Veolia Energia Magyarország Zrt. Közép-magyarországi Erőművek Igazgatóságának regionális igazgatója és Marcsó József, a Promtávhő Kft. területi vezetője 1200 darab FFP3 típusú szájmaszkot és kézfertőtlenítő adagoló készüléket adott át dr. Tittmann János polgármesternek.
Az érintés nélkül működő, fotocellás kézfertőtlenítő töltését fél éven keresztül vállalta a cégcsoport. Az eszközt a Dr. Mosonyi Albert Gondozási Központ aulájában helyezik el az otthon gondozottjainak biztonságát növelendő.
„A koronavírus-járvány későbbi, második hullámának a kitörése nem zárható ki a közeljövőben, ezért olyan eszközöket szerettünk volna adományozni, ami mindenképpen hasznos lehet egy esetleges újabb vészhelyzetben. Felelős cégként saját munkavállalóink, partnereink, valamint ügyfeleink egészsége és biztonságának megóvása egyaránt fontos számunkra, igazán elővigyázatosak pedig csak előre gondolkodva lehetünk" - mondta el Vollár Attila regionális igazgató.

A Veolia Energia Magyarország Zrt. a koronavírus-világjárvány kezdete óta több alkalommal bizonyította elkötelezettségét a válsághelyzet leküzdése iránt. Az elővigyázatosság a korlátozások feloldása után is fontos. A vállalat most FFP3-as típusú arcmaszkokat adományozott kiemelt partnerei részére. Dorogon és Esztergomban három helyszín, Komárom-Esztergom megyében pedig további két város - Nyergesújfalu és Tata - részesült az adományból.
Országos szinten a vállalat 32 kiemelt partnerének - köztük 15 egészségügyi és szociális intézménynek, 10 önkormányzatnak és 3 magyar egyetemnek - összesen mintegy 14 000 darab olyan FFP3-as maszkot ajándékozott 29 magyar városban, melyek képesek az apró cseppek kiszűrésére is, ezáltal védenek az esetleges fertőzések ellen.
A dorogi önkormányzat mellett az esztergomi Vaszary Kolos Kórház és fennhatósága alá tartozó Dorogi Szent Borbála Szakkórház és Szakorvosi Rendelő számára 500 darab maszkot adott át a cég.

 


 

Oldal tetejére ugrás
 

  IVS
  Keresés
  Időjárás
  Várostérkép
  http://www.dorog.hu/index.php?oldal=1772  
 
 
Impresszum | Médiaajánlat | Elérhetőségek
  Oldal tetejére ugrás
Digitexx Multimédia
Digitexx Multimédia