Gyengénlátók részére
 
  Választások
  Eseménynaptár
  Üvegzseb
  Közérdekű adatok
  dorogi magazin
  Hírek
  Városháza
  Intézmények
  Önkormányzatok
  Dorogi Többcélú Kistérségi Társulás
  Civil szervezõdések
  Egyház
  Sport
  Közterület-felügyelet
  Kommunál-Junk Kft.
  Külkapcsolatok
  Telephelyek
  Üzletek
  Szálláshelyek
  Piacok
  Megtiltott szolg. tev. nyilvántartása
  Nyilvántartás a bevásárlóközpontokról
  Nyilvántartás a helyi termelői piacokról
  Rendezvénytartási engedélyek
  Nyilvántartás a nem üzleti célú szálláshelyekrõl
  Kitüntetettek
  Közhírré Tétetik Dorogon
  Közadatkereső
 

Közügy
Frissítve: 2009. szeptember 13 17:21:56 Oldal ajánlása ismerõsömnekOldal tartalmának nyomtatása

  Az Ugrinpack-Erdősi Kft. 50.000 darab maszkot adományozott  
Frissítve: 2020. július 10 09:05:47
Tizenkétmillió forint értékben adott át egészségügyi maszkokat az Ugrinpack-Erdősi Kft. július 10-én Dorog Város Önkormányzatának.
Dr. Tittmann János polgármester köszönetét kifejezve vette át a nagyértékű adományt, amelyet a dorogi cég tulajdonosai adtak át a testületi ülést megelőző ünnepi aktus során. Az 50.000 db maszk egy esetleges következő járványhullám során nagy segítséget nyújthat a lakosság ellátása, védelme terén.
Magyarország egyik legszínesebb kínálatú professzionális csomagolástechnikai gyártója az Ugrinpack-Erdősi Kft. stabil pénzügyi hátterű kisvállalkozás, amely csomagolóanyagok gyártásával foglalkozik. A cég tulajdonában lévő termelőeszközökkel mindenféle csomagolóanyag előállítására képesek, melyek az élelmiszerekhez vagy ipari cikkek csomagolásához használhatóak. A termékpalettájuk sokrétű, bár első sorban hajlékonyfalú csomagolóanyagokat gyártanak, az elmúlt évek kutatásai és fejlesztései következtében a műanyag mentes, egyszer használatos catering eszközöket is képesek előállítani, mint pl. papír szívószál, papír pohár vagy papírból készült étel elviteles tálak, dobozok. A tulajdonosok eltökélt szándéka és célja a környezet védelme, ezért olyan megoldásokat dolgoztak ki, amikkel megvalósítható a körkörös gazdálkodás illetve kiválthatóak az egyszer használatos műanyag eszközök, csomagolóanyagok.
Magyarország egész területére szállítanak mind élelmiszer mind ipari csomagolóanyagot.
Az Ugrinpack cég elődje 1923-ban kezdte meg tevékenységét, egy családi tulajdonban lévő nyomdaként. Az Erdősi Kft 1996-ban alakult, majd 2001-től tulajdonosi szerkezet váltás miatt, mint Ugrinpack-Erdősi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft folytatja tevékenységét.
A bővülő termékskála azt eredményezte, hogy jelenleg több cégnek végeznek komplett rendszerbeszállítást. Alapítói kezdeményezésükre jött létre az Omnipack Első Magyar Csomagolástechnikai Klaszter, mely mint non profit stratégiai szövetség partnereiknek részben teljes körű csomagolástechnikai probléma megoldó szolgáltatást nyújt, részben a vevői igényekre vállalja egy feldolgozó üzem teljes körű és folyamatos csomagolóanyag ellátását. A Klaszter együttműködési megállapodást kötött más külföldi klaszterekkel, ezért kedvező lehetőség kínálkozik arra, hogy a vevőket, az általuk nem gyártott egyéb csomagolóanyagokkal és csomagolóeszközökkel is ellássák. A Klaszter folyamatosan fejleszti a gyártási és szolgáltatási technológiákat, amely az Ugrinpack-Erdősi Kft kínálatára is pozitívan hat és ezáltal vevőköre is folyamatosan bővül.

 

Oldal tetejére ugrás
 

  IVS
  Keresés
  Időjárás
  Várostérkép
  http://www.dorog.hu/index.php?oldal=1772  
 
 
Impresszum | Médiaajánlat | Elérhetőségek
  Oldal tetejére ugrás
Digitexx Multimédia
Digitexx Multimédia