PROMTÁVHŐ Kft. tájékoztató
Közügy
2021. márc. 10.

PROMTÁVHŐ Kft. tájékoztató

Ideiglenes zárvatartás

A PROMTÁVHŐ Kft. távhőszolgáltató tájékoztatta Dorog Város Önkormányzatát, hogy a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról kihirdetett kormányrendelet alapján, illetve a járvány mielőbbi megfékezése érdekében a személyes ügyfélfogadást felfüggesztik 2021. március 8. napjától.

A személyes ügyfélfogadáson kívül az ügyfelek részére továbbra is biztosítják a telefonos és az online ügyfélszolgálati elérhetőségeket, illetve a 0-24 órás műszaki hibabejelentő vonalunkat (zöld szám).

A távhőszolgáltatás díjának kiegyenlítésére a csoportos átutalási megbízás, a banki átutalás, az online ügyfélszolgálati felületen a bankkártyás fizetés (vPOS), a készpénz átutalási megbízás (postai csekk) módozatok állnak rendelkezésre, a helyszíni POS terminálon történő bankkártyás fizetés lehetősége szünetel.

Az ügyfelek tájékoztatására megtették a szükséges lépéseket, az internetes honlapukon és ügyfélszolgálati irodánál kihelyezték az értesítő leveleket.

A Társaság folyamatosan nyomon követi a koronavírus okozta helyzetet és a hivatalos ajánlásoknak megfelelően hozza meg az esetleges további intézkedéseket.