Ünnepi hangversenyt adott a Dorogi Bányász Zenekar
Kultúra
2021. dec. 18.

Ünnepi hangversenyt adott a Dorogi Bányász Zenekar

Dr. Bartalos József vehette át a Dorogiak Dorogért kitüntetést

Karácsonyi koncertre várta a Dorogi Bányász Zenekar a muzsika kedvelőit. December 17-én a művelődési ház színháztermében dr. Tittmann János polgármester köszöntötte a szépszámú megjelentet. Ünnepi beszédében kiemelte, a 2021-es év jelképe a Szénoltár, amelynek 3 dimenziós makettjét bemutatta a közönségnek. Elmondta, 1938 után 2021-ben immár második alkalommal rendezhette meg hazánk az Eucharisztikus Világkongresszust, amelynek programsorába Dorog ezúttal is bekapcsolódhatott különleges kortárs zenei élményt nyújtva a Dorogra érkező delegációnak és a meghívottaknak. Büszke lehet minden dorogi arra, hogy városunk részese lehetett a történelmi pillanatnak. Tisztelettel köszöntötte a bányász zenekar tagjait, akik a várakozás időszakában kínáltak értékes zenei programot az ünnepi koncerten.

A rendezvényen adta át kiemelkedő sport múltjáért és sokszínű közéleti tevékenységéért dr. Bartalos Józsefnek a Dorogiak Dorogért kitüntetést Szabó-Berghauer Zoltán alapítványi elnök és Szányi Ferenc elnökségi tag.

A bányászzenekar Hoós Sándor karmester vezényletével ünnepi hangulatot varázsolt a karácsonyi koncerten a zenekedvelőknek.