24 órás Kézilabda Maraton a sportcsarnokban
Sport
2013. nov. 30.

24 órás Kézilabda Maraton a sportcsarnokban

Dorog Város Egyesített Sportintézménye valamint a Dorogi Kézilabda Klub 2013. december 13-14-én rendezi meg a 24 órás Kézilabda Maraton elnevezésű rendezvényét.

A játék 13-án este 20 órától, szombat este 20 óráig tart.

 

Az esemény elsődleges célja: a gyerekek érdeklődésének felkeltése a kézilabda iránt. A mindenki számára nyílt, jó hangulatú tömegrendezvényen az érdeklődő gyerekek, szülők és pedagógusok betekintést nyerhetnek a Dorogi Kézilabda Klub tevékenységébe, és így kedvet kaphatnak ehhez a rendkívüli fegyelmet és szorgalmat igénylő, de ugyanakkor hatalmas sikerélményt adó sportághoz. 
 

A program ideje: 2013. december 13. péntek  20 óra   -  2013. december 14. szombat 20 óra

 

A program helye: Dorog Városi Sportcsarnok  cím: Dorog   Iskola út 1.

 

A program szervezői: Dorog Város Egyesített Sportintézménye, valamint a Dorogi Kézilabda Klub vezetői, edzői és segítői.

 

A mérkőzések óránként kezdődnek és a nap folyamán a dorogi kézilabdások valamennyi korosztálya bemutatkozik az óvodásoktól a felnőttekig, továbbá a pályán láthatjuk a szülőket, szurkolókat, az edzőket, pedagógusokat valamint Dorog város sportágainak csapatait is.

Várjuk baráti társaságok, közösségek, más sportágak csapatainak jelentkezését is, akik szívesen megismerkednének a kézilabdával és részt vennének egy jó hangulatú sportos napon.

Szombaton délután 16 órától kezdődik a Gála. Ennek keretén belül a kézilabda pályán láthatjuk a „régi”kézilabdásokat, azaz a szeniorokat, a sportág fiatal reménységeit, azaz NBI- es ifjúsági játékosokat, a régmúlt nagyjait, a korábbi többszörös válogatott játékosokat ( pl.: Pádár Ildikó, Kökény Beatrix).

 

A mérkőzések szüneteiben színvonalas szórakoztató programokkal várjuk az érdeklődőket!

További információk: dorogisport.hu