BEBTE hírek - új tabló és kalandnap
${object.taxonomies[0].title}
2013. júl. 9.

BEBTE hírek - új tabló és kalandnap

Ahogy arra korábban ígéretet tettünk, június 4-étől új kellékkel gazdagodott városunk. A Mária utca - Rákóczi utca sarkán lévő újságos pavilon mögött kaptunk lehetőséget a Polgármesteri Hivataltól arra, hogy új, ismeretterjesztő céllal készült táblánkat elhelyezzük. A 2 x 1,40 méteres, kétoldalas színes tabló egyik felén a Dorog határában lévő Sátorkőpusztai-barlangot mutatja be, míg másik oldala a BEBTE gazdag, ismeret-terjesztő tevékenységét szemlélteti.
Bízunk abban, hogy a tábla elnyeri a dorogiak, valamint a városba látogatók tetszését, és hamarosan a település más helyszínein is felbukkanhatnak hasonló, környékünk turisztikai vonzerejét bemutató információs létesítmények.
Ugyanakkor azt is szeretnénk, hogy segítségükkel a lakosság közvetlenebb kapcsolatba kerüljön ezekkel a látványosságokkal, és természetesen egyesületünk közhasznú törekvéseivel.

ujtablo.jpg


A tabló vázát június 29-én a BEBTE tagjai állították fel a helyszínen. A képi információt
hordozó felületeket Lieber Tamás összeállítása alapján a dorogi Szax Dizájn Reklámstúdió készítette.

 


Lent és fent kalandnap

 

 

A sikeres tavalyi program megismétléseként, valamint a július 7-i Családi Nap folytatásaként újfent meghirdetjük az Esztergomi Repülőklub Vitorlázórepülőivel közös rendezvényünket július 21-én (vasárnap).

E különleges alkalom lehetőséget teremt, hogy a föld alatt, és a levegőben egyaránt átéljük a szabadság, a természetközeliség élményét.

A program:

Találkozó 9 órakor a barlang parkolójában (Esztergom-Kertváros, 117. sz. út, kommunális hulladéklerakó portája),
a Budapest felől érkezőkkel 8.30 órakor a Piliscsabai Egyetemnél (Aldi áruház parkolója).

Délelőtt túra a Sátorkőpusztai-barlangban (kedvezményes belépő).
Délután vitorlázórepülés az esztergomi repülőtéren*

Részvételi költség: 1000 Ft/fő (barlang) + 2500 Ft/fő (repülés)

Fontos:

A programra előzetes regisztráció szükséges.
Kérjük, hogy részvételi szándékotokat a bebte@index.hu e-mail címen jelezzétek, valamint a barlangtúra költségét a BEBTE számlaszámára (CIB - 10700361-24479200-51100005) átutalni szíveskedjetek.

*A vitorlázórepülés időjárásfüggő.