Aranyos kempo-sok
Sport
2013. ápr. 11.

Aranyos kempo-sok

Ismét remekeltek az Esztergom-kertvárosi Kempo Karate Klub dorogi versenyzői a Százhalombattán megrendezett Kempo Világkupán. 13 ország 350 versenyzője, 56 csapata képviseltette magát április első hétvégéjén a rangos megmérettetésen. Az alábbi értékes helyezések és győzelmek születtek:
Jónás Miklós light contact-ban és összetettben is arany érmet szerzett.
Kovács Adél ligth contact-ban és összetettben szintén arany érmes lett, sőt, 15 évesen a felnőttek mezőnyében, full contact-ban ezüstöt harcolt ki magának.
Horváth Zoltán a felnőttek mezőnyében full contact-ban 83 kg-os súlycsoportban bronz érmes lett.
Szendrei Rebeka light contact-ban arany, összetettben ezüst érmes lett. Ráadásul a felnőttek között full contact versenyszámban a döntőben KO-val győzte le román ellenfelét, és 14 éves létére arany érmes lett.
A profik között Pokorni Ádám 93 kg-ban lett világkupa győztes. Ádámnak profiként már sok K1-es mérkőzése is volt, az ott szerzet rutin most is segítette őt, a döntő mérkőzését KO-val nyerte.

pokorni_adam_2013_apr.jpg

Pokorni Ádám fejrúgással remekelt 


A csapat a fantasztikus formájával, gőzerővel készül a május eleji Ausztria Open Kupára, ahol 30 országból érkeznek majd a versenyzők. Majd utána a szokásoknak megfelelően a horvátországi Varasdon a Kick Boksz Világkupa következik.

kempo_2013_apr.JPG

A sikercsapat