Minden idők legjobb eredménye a KGYTK-n
${object.taxonomies[0].title}
2013. jún. 18.

Minden idők legjobb eredménye a KGYTK-n

A Zsolnai József tudománypedagógiai programjából kinőtt vetélkedő 13. döntőjére került sor 2013. május 13-án a Pannon Egyetem MFTK Neveléstudományi Intézet Értékközvetítő és Képességfejlesztő Program Országos Központjának védnökségében, a Zalabéri Általános Iskola és a Rózsakerti Demjén István Református Iskola szervezésében. A dorogi tanulók minden idők legjobb eredményét elérve négy második és két első helyezést értek el.



Ember és társadalom műveltségi terület, kutatásmódszertan:1. díjas Pléli Csanád, 6. oszt. Leányvár nyelvoktatási helyzete a millennium idején. Felkészítő: Kovács Lajos.




Művészetek műveltségi terület, kutatásmódszertan: 1. díjas Molnár Villő, 6. oszt. Katalógus Dorog elpusztult, megrongálódott, átépített művészeti emlékeiről. Felkészítő: Kovács Lajos és Molnár Klára.




Ember és társadalom műveltségi terület, kutatásmódszertan:2. díjas Pusenyák Viktória, 6. oszt. Ünnepek, szokások változása Dorogon. Felkészítő: Kovács Lajos, Pusenyákné Tavasz Tünde.



Ember és környezet - földünk és környezetünk műveltségi terület, kutatásmódszertan: 2. díjas Mohamed Samantha Orsolya 4. oszt. Rosszalkodjunk engedéllyel - színes kísérletek.
Felkészítő: Reményi Zsuzsanna és dr. Ziegler Ildikó.



Életvitel, gyakorlati ismeretek, ismeretterjesztő: 2. díjas Vörös Attila 4. oszt. A halfogás technikáinak története.
Felkészítő: Kalocsai Józsefné.






2. díjas lett a DOKI Eötvös József Általános Iskolaképviseletében Krempf István 7. osztályos tanuló „A fehér gólya helyzete Magyarországon, életmódja és vonulásának kutatása" című előadásával. Felkészítője volt Schieszler Anna és Balogh Balázs.



Ezek voltak a zrínyisek 34. és 35. első helyezései a vetélkedő tizenhárom éve íródó történetében. A tanulók felkészülését Bulhardtné Hagelmayer Ágnes koordinátor és Szurdiné Szó Anikó informatikus segítette.
Nagy megtiszteltetés is érte a Zrínyi iskolát, hiszen a tervezett Országos Tudománynap programjában meghívást kapott Molnár Klára és Molnár Villő, akik az országban az egyik legjobb felkészítő és legjobb előadó kategóriájában szerepelhetnek a rendezvényen. Ez egyben a felkészítő számára a „Mester és tanítványa díj" elnyerésére ad esélyt.

Forrás: http://zrinyiiskola-dorog.hu/