Átadták az új irodaépületet
Közügy
2013. nov. 20.

Átadták az új irodaépületet

Ünnepélyes keretek között adták át november 12-én délelőtt a K & B H Környezetvédelmi és Biztonságtechnikai Holding Kft. irodaépületét a Bécsi úton. Dr. Tittmann János polgármester köszöntőjében kiemelte, hogy az önkormányzat sikeres pályázatának köszönhetően egy akcióterületen belül - azaz Dorog belvárosában - megújulhat a volt bányatiszti kaszinó, és a versenyszféra egy kiemelkedően teljesítő vállalkozása is új lehetőséget kapott irodaépületének megújításával, tevékenysége bővítésével a helyi gazdaság élénkítésére.

- A pályázat eredményeként ezúttal egy új irodaházat adhattunk át, a könyvár felújításának munkálatai pedig néhány napja kezdődtek el a városban. Dorog belvárosa jövő őszre teljesen megújul: a Gáthy Zoltán Könyvtár és Helytörténeti Múzeum (jelenleg Arany János Városi Könyvtár) felújított épülete mögött, a Hősök tere folytatásaként újabb zöldterülettel és parkolókkal is gazdagodik majd a város - emelte ki a városvezető.


Benda István, a K & B H Környezetvédelmi és Biztonságtechnikai Holding Kft. nevében a megnyitón köszönetet mondott a városvezetésnek, hogy konzorciumi partnerként részt vehettek a pályázatban. - Szellemi termékeket árulunk a munka - és a környezetvédelem területén. A tűzvédelemmel kapcsolatos gépészeti berendezések felülvizsgálata mellett lehetőségünk nyílt a projektnek köszönhetően, hogy tűzoltó készülékek bevizsgálásával és töltésével bővítsük szolgáltatásaink körét - mondta el Benda István. - Továbbá nagykereskedelmi tevékenységünk mellett, egyéni védőeszköz kiskereskedelmi egységet nyitunk hamarosan a megszépült irodaépületben, amellyel a környéken egyedülálló szolgáltatást indítunk.

 

tj_bi.JPG

 


A nemzeti színű szalagot dr. Tittmann János és Benda István vágták át az ünnepélyes átadáson, majd a meghívottak megtekintették az új irodaépületet.

A KDOP-3.1.1./B-12-2012-0001 pályázati kódszámú „Funkcióbővítő belváros rehabilitáció Dorogon - az Arany János városi Könyvtár közösségi színtérré alakítása" című projekt az Európai Unió támogatásával é az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

www.nfu.hu