A könyvtár továbbra is várja olvasóit
Kultúra
2013. szept. 4.

A könyvtár továbbra is várja olvasóit

Kedves Olvasóink!
Az Arany János Városi Könyvtár szeptembertől is szeretettel várja régi és új olvasóit, valamint az érdeklődőket, ideiglenesen új környezetében, a Polgármesteri Hivatal B épületében.
Megújult számítógépparkunkkal több igényt hatékonyabban tudunk kielégíteni. Továbbra is biztosítjuk az internetezés lehetőségét - wifivel is, a gyengénlátók vagy vakok számára pedig már Braille-kijelzővel. Igénybe vehető szolgáltatásaink - a kölcsönzés és folyóiratolvasás mellett - a helytörténeti anyag kutatása, a fénymásolás, a szkennelés, valamint a faxolás.


Szolgáltatásaink változatlan áron érhetők el.


Nyitva tartásunk a nyár előtti, s az év közben megszokott módon alakul: keddtől péntekig 9 órától 18 óráig, szombaton pedig 9 órától 12 óráig.
Érdeklődni az olvasószolgálatnál lehet az 509-640-es számon.


A gyermekkönyvtárban iskolai osztályoknak, óvodai csoportoknak foglalkozások tartására továbbra is előzetes bejelentés alapján lehet jelentkezni az 509-641-es telefonszámon.
Itt két új számítógép várja a gyerekeket - melyek használata ingyenes a számukra.


Figyelem! A gyermekkönyvtár nyitva tartási ideje megváltozott. Kedden és csütörtökön 10-12 és 13-17 óráig tart nyitva, szerdán (délelőtt nem) 13-17 óráig, és pénteken 11-16 óráig fogadja a gyerekeket és szüleiket.


Egyéb részletekről, változásokról, programokról, kiadványokról a könyvtár honlapján tájékozódhatnak, mely elérhető Dorog város honlapján keresztül, illetve a http://dorogikonyvtar.emagyarorszag.hu/ linken.