Pályázati felhívás mini-projektek támogatására
Közügy
2013. aug. 22.

Pályázati felhívás mini-projektek támogatására

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
(hirdetmény)

Dorog Város Önkormányzata, mint Közvetítő Szervezet  pályázatot hirdet


a KDOP-3.1.1/B-12-2012-0001 „Funkcióbővítő belváros rehabilitáció Dorogon - az Arany János Városi Könyvtár közösségi köztérré alakítása" városrehabilitációs projekt keretében


elkülönített Programalap felhasználásával megvalósuló
mini-projektek támogatására.

 

1. A pályázat célja

A helyi identitást, közösségformálást erősítő, kulturális értékteremtő tevékenység támogatása, mely Dorog város kulturális örökségének megőrzésére, fenntartására, tudatos ápolására és revitalizálására irányul.

2. A pályázók köre

Helyi, a településen bejegyzett székhellyel / telephellyel / rendelkező non-profit szervezetek, akik a település lakosságával kapcsolatban vannak (a településen bármilyen módon jelen vannak, vagy a helyszínen a korábbiakban már konkrét akciókat végrehajtottak.
Az alábbi non-profit szervezetek pályázhatnak:
• Nonprofit szervezetek (egyesület, alapítvány, közalapítvány, köztestület) - amelyek konzorciumi partnerként nem vesznek részt a városrehabilitációs projektben;
• Nonprofit gazdasági társaságok - amelyek konzorciumi partnerként nem vesznek részt a városrehabilitációs projektben.
Nem nyújthatnak be pályázatot az 1989. évi XXXIII. törvény „a pártok működéséről és gazdálkodásáról" szóló törvény hatálya alá tartozó szervezetek.

3. Támogatható tevékenységek

A pályázat céljait kimerítő, helyi kiadványok publikációja.

Elsősorban az alábbi témákhoz kapcsolódhatnak mini projektek, azaz programok, rendezvények, konferenciák, szemléletformáló képzések, tájékoztatók, és ezek sorozatai:
• az érintett lakosság bevonását célzó akciók: a kiadvány megismertetése az olvasókkal, érdeklődőkkel közönségtalálkozók keretében
• közösségfejlesztést és a szabadidő hasznos eltöltését segítő szolgáltatások, hagyományőrző közösségi kezdeményezések, kulturális rendezvények, civil programok.

Elszámolható költségek: kizárólag a mini-projekt sikeres végrehajtásához / megvalósításához közvetlenül kapcsolódó fogyó- és forgóeszközök, helyszín- és eszközbérlések, valamint szolgáltatások számolhatók el (az útmutatóban részletezettek szerint).
A „mini-projekt" megvalósításának kezdő időpontja legkorábban: 2013. július 1., záró időpontja legkésőbb: 2014. április 15. A projekt megvalósításának időpontja nem lehet korábbi, mint a pályázat benyújtását követő 45. naptári nap.

A rendelkezésre álló keret: 1.200.000,- Ft.
Támogatás formája: vissza nem térítendő támogatás.
Támogatási intenzitás: 100%
Támogatás összege: minimum 400.000,- Ft, maximum 600.000,- Ft.
A pályázat benyújtásának határideje: 2013. június 25.-től 2013. július 31.-ig

 

4. Pályázat benyújtása

A részletes „mini-projekt" pályázati útmutató elérhető a Dorog város és az Arany János Városi Könyvtár honlapján, valamint nyomtatott formában a Polgármesteri Hivatal Emberi Erőforrás Osztályán. Pályázati útmutató

A pályázatok magyar nyelven, kizárólag a jelentkezési lap kitöltésével nyújthatók be. Kézzel írott pályázatok feldolgozására nincs lehetőség.
A pályázatot 2 példányban (egy eredeti és egy másolat, valamint további egy elektronikus példányban (CD/DVD lemezen)), zárt csomagolásban, kizárólag személyesen az alábbi címen kell benyújtani:
2510 Dorog, Bécsi út 71. Polgármesteri Hivatal Emberi Erőforrás Osztálya

A pályázatok csomagolásán fel kell tüntetni a pályázati felhívás pontos címét: „Helytörténeti, dorogi vonatkozású írások publikálása"

Benyújtásnak az az időpont minősül, amikor a személyes átadás-átvétel megtörtént. A Közvetítő Szervezet kötelezettsége biztosítani, hogy az átadás-átvétel során az átvételi dokumentáció minden példányán szerepeljen az átvétel időpontja az év, hónap, nap, óra, perc megjelölésével.
A benyújtási határidő előtt a pályázók kérdéseiket a 06 33 431 299-es telefonszámon vagy az emberieroforras@dorog.hu e-mail címen tehetik fel.

 

5. A pályázathoz benyújtandó dokumentumok
1. Jelentkezési lap

2. Aláírási címpéldány vagy aláírás-minta
3. Létesítő okirat másolata
4. Igazolás / Referenciaigazolás
5. Költségvetést alátámasztó dokumentumok (a szakmai tartalom bemutatásával):
a. árajánlatok
b. költségbecslések

 

/feltoltes/helytorteneti_palyazati_utmutato.doc
367 KB
/feltoltes/miniprojekt_jelentkezesi_lap.doc
260 KB