Nagy Erzsébet "Az év szociális dolgozója"
Kultúra
2013. nov. 13.

Nagy Erzsébet "Az év szociális dolgozója"

A szociális munka napját ünnepelték tegnap a József Attila Művelődési Házban. A megjelenteket dr. Tittmann János polgármester köszöntötte.

 

2013szocialismunkadij.JPG

 

Dr. Tittmann János köszöntötte a megjelenteket

- A segítő személyiség akkor alkalmas munkája elvégzésére, ha mindenki másnál jobban tűri a frusztrációt. Önök az elmúlt évek során remekül vizsgáztak e téren. Kérem, a továbbiakban is segítsék az önkormányzatot a terápiás-, valamint az erőforrás-értékek és a gondozás színvonalának megtartásában - zárta szavait a városvezető.

 

nagyerzsebet.JPG

 

Nagy Erzsébet lett "Az év szociális dolgozója" 

Ezt követően dr. Tittmann János átadta Nagy Erzsébetnek „Az év szociális dolgozója díjat". A kitüntetett a Dorog és Térsége Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat családgondozójaként tevékenykedik - a méltatásban foglaltak szerint - „lelkiismeretesen, kellő empátiával és nagy körültekintéssel". A szakember Bajnán, Csolnokon és Nagysápon végzi munkáját - az ügyfelek és a kollégák legnagyobb megelégedésére. Nagy Erzsébet három évtizedes, humán területen végzett kimagasló tevékenysége elismeréséül vehette át a díjat. Az emelkedett pillanatokat tréfás percek követték, ugyanis a szokásoknak megfelelően Csenki Attila személyében ezúttal is egy humorista igyekezett jó kedvre hangolni a mások ápolásában, gondozásában megfáradt szociális dolgozókat.