DOROGI DIÁKOK AZ GYEREK ARC KIÁLLÍTÁSON
Kultúra
2012. szept. 14.

DOROGI DIÁKOK AZ GYEREK ARC KIÁLLÍTÁSON

Három dorogi diák, Szabó Míra, Szvoboda Hanna és Vázsonyi Éva Zsófia is a kiválasztott nyolcvan diák alkotó közé került, akiknek munkája óriási méretben is megtekinthetők a Millenáris parkban. Mindannyian az Eötvös alkotókör tagjai. A Gyerek ARC pályázat és kiállítás történetében az eddigi legmagasabb számú, 1000 pályaműből választotta ki a zsűri azt a 80 rajzot, amely óriásmolinóra nagyítva megtekinthető 2012. szeptember 4. és 30. között a Millenáris Parkban, az Európa Pont melletti téren.

szvoboda_hanna.jpg

Szvoboda Hanna - A jövő világ

 

Szabó Míra - A jövő városa, Szvoboda Hanna -A jövő világ, és Vázsonyi Éva Zsófia -Nagyi, Nagyibb, Legnagyibb című munkáját érdemes megkeresni és nagy méretben is megcsodálni.

vazsonyi_zsofi.jpg

Vázsonyi Zsófia -  Nagyi, Nagyibb, Legnagyibb


2012-ben immár ötödször hirdették meg a Gyerek ARC pályázatot , ezúttal a „VARÁZSRAJZ A JÖVŐRŐL",illetve „ŐSEIMA HŐSEIM,NAGYSZÜLEIM TÉNYLEG NAGYOK!" jelige alatt.


A zsűri tagjai Zséda, énekesnő, Szalóki Ági, előadóművész, dalszerző, Baranyai András és Tóth Andrej, grafikusok, Roy Katalin a Hankook kommunikációs vezetője, Dr. Szűcs Tamás, az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezetője, valamint az ARC részéről Bakos Gábor és Bolgár Eszter voltak.