Tábor és pótvizsga felkészítés a családsegítőnél
${object.taxonomies[0].title}
2013. jún. 26.

Tábor és pótvizsga felkészítés a családsegítőnél

A Dorog és Térsége Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat júliusi programjai 

 

Nyári pótvizsga-felkészítés

Július elején elindul intézményünkben az ingyenes nyári pótvizsga-felkészítés általános iskolásoknak. Jelentkezni ügyfélfogadási időben lehet a dorogi családgondozóknál. A szolgáltatás ingyenes. Korrepetítor: Ormainé Áron Adrien.

 


Szünidei Gyerekprogramok
A nyári vakáció ideje alatt intézményünk színes és tartalmas szabadidős programokat szervez az ellátási területünkön élő 6-12 éves gyerekek részére. A programokat július első két hetében bonyolítjuk le: minden napra jut egy érdekes élmény (pl. látogatás a Mini City-be, kirándulás és bográcsozás Klastrompusztán, Budakeszi Vadaspark stb.). A részletes programterv az intézmény nevével megegyező facebook-oldalon is megtalálható, ill. személyesen lehet jelentkezni az intézményben bármelyik munkatársunknál, akár egy-egy napra vagy a teljes időszakra is.

 

Nyári tábor
10 év feletti gyerekeknek szervezünk tábort július 20-24. között a Zempléni-hegységben. A táborban lesz egésznapos kirándulás, éjszakai túra, bográcsozás, erdei kerékpározás, kisvasút, és a fő témánk pedig: „Jól bánj a Cash-sel, avagy Pénz, iránytűvel". További információk és jelentkezés: Simon Gábor táborvezetőnél.

 

Elérhetőségeink:
tel.: 431 170, 20/561 5226, 20/561 5280
e-mail: gyermekjoleti@dorog.hu, csaladsegito@dorog.hu