NAGY VAGY: Abaházi Csaba rádiós állt a dorogi csapat élére
Sport
2014. ápr. 1.

NAGY VAGY: Abaházi Csaba rádiós állt a dorogi csapat élére

Abaházi Csaba, a népszerű rádiós állt a dorogi csapat élére a TV2 sikeres Nagy Vagy című játékos sportvetélkedőjében, amelyet vasárnap az érdi sportcsarnokban rögzített a televíziós stáb. A Class Fm műsorvezetője a dorogi - a testnevelők által kiválasztott alsós és felsős tanulókból, szülőkből és tanárokból álló - csapatot örömmel képviselte.
- Igazán lelkes gárda érkezett Dorogról - mondta vidáman Abaházi Csaba. - Az első néhány feladat kudarca kedvünket szegte kicsit, de szerencsére mindig akadtak olyanok, akik tovább lendítették a csapatot lelkesedésükkel. Sajnos megsérültem már az első akadálypályán - ennek másfél hónapig viselem majd terhét -,de mindent megtettem a dorogiakért. Igazán kellemes délelőttöt töltöttünk együtt: a játék, a részvétel a legfontosabb! - hangsúlyozta biztatóan a híres rádiós.
- Az országos nézettségű vetélkedőt április 13-tól tűzi műsorára vasárnaponként a TV2.
A városi Sportintézmény kezdeményezésére, a Dorogi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű és Sportiskolai Általános Iskolával együttműködve válogatták ki a Dorogot képviselő csapat tagjait a testnevelők. A vetélkedőn játékos, különböző nehézségű feladatok vártak a résztvevőkre, akik már hetek óta készültek a megmérettetésre a sportcsarnokában.
Városunk önkormányzatának köszönhetően 50 fős különbusszal dorogi szurkolók is elmehettek Érdre, így a helyszínen biztathatták csapatunkat. M. T.