KÖZBIZTONSÁG: Már üzemel a térfigyelő kamerarendszer
2014. ápr. 27.

Az április 25-én megtartott testületi ülést követően, a rendőrség napjának alkalmából dr. Tittmann János - szakmai előterjesztések alapján - kitüntetést adott át, és jutalomban részesítette Újné Gere Brigitta rendőr őrnagyot és Sztána Gergely rendőr törzsőrmestert.
ujne_gere_brigitta.JPG
Ezt követően Farkas Gábor ezredes, a megyei rendőr-főkapitányság vezetője és Krasula János alezredes, a dorogi rendőrkapitányság első embere a településvezetővel, valamint a képviselő-testület tagjaival egyetemben megismerkedett a napokban telepített és április 25-étől üzemelő - térfigyelő kamerarendszer működésével, technikai hátterével.         
kamera.JPG
A kamerák által rögzített képek megtekintése közben sok egyéb mellett elhangzott: a település tizenkét pontján tizennégy korszerű eszköz „teljesít szolgálatot", ám ez a szám akár hatvannégyre - sőt, ha szükséges, annál is tovább - bővíthető. A berendezések a nap huszonnégy órájában dolgoznak, a felvételek hetvenkét óra elteltéig visszakereshetők, aminek pedig - a városvezető ígérete szerint - a hosszú hétvégék sem képezhetik akadályát.