Nyári táborok az uszodában
Sport
2014. máj. 22.

Nyári táborok az uszodában

Gazdag programmal várja nyáron a gyerekeket az Új-Hullám Úszó- és Vízilabda Iskola. A tanévzárástól augusztus közepéig tartó időszakban négy különböző tematikájú napközis sporttábor közül választhatnak a szülők.
A táborok közös jellemzője, hogy mindegyikben szerepelnek úszófoglalkozások. A naponta 8-16 óráig tartó táborokban a gyerekek a sport- és egyéb foglalkozások mellett kétfogásos meleg ebédet és uzsonnát is kapnak. A gyerekekkel szakképzett edzők, oktatók, testnevelő tanárok dolgoznak.
A táborok központi helyszíne a Dorog Városi Uszoda.

 

KidsSwim.jpg

 

Úszótábor: vízimádók előnyben!

A klasszikus úszótáborba 4 éves kortól lehet jelentkezni, az úszástudás nem feltétel. A tábor kiválóan alkalmas a gyerekek úszástudásának a fejlesztésére. A napi két úszófoglalkozás mellett szárazföldi sportfoglalkozásokra is sor kerül. A gyerekek az úszás mellett más sportágakat is kipróbálhatnak.

Úszó- és Lovastábor: nyergelj és csobbanj!

A korábbi években már nagy sikert aratott táborba 5 éves kortól várják a gyerekeket. Lovaglótudás nem feltétel. A heti négy alkalommal történő elméleti és gyakorlati lovas oktatás a Piliscsévi Kalandparkban zajlik, a napi egy úszófoglalkozásra a Dorog Városi Uszodában kerül sor. Ezen kívül egyéb szárazföldi sportfoglalkozásokra, játékos vetélkedőkre is sor kerül.

KreÁlom és Mesetábor: valósítsd meg álmaidat!


A táborokba 4 éves kortól lehet jelentkezni. A naponta elhangzó mesék adják a kreatív és kézműves foglalkozások témáját. A gyerekek a mesék hatására értékes alkotásokat hoznak létre, amely egy újabb élményt jelent a számukra. A táborban napi egy úszófoglalkozásra és egyéb szárazföldi sportfoglalkozásra is sor kerül, így nagyszerűen ötvöződik a sport és a kreativitás.

Felfedező tábor: bátrak, kalandra fel!


A táborba 7 éves kortól lehet jelentkezni. A napi egy úszófoglalkozás és egyéb sportfoglalkozások mellett a gyerekek felfedező útra indulnak a pilisi térség természetvédelmi területén. A kirándulás mellett szabadtéri játékokra, tanulásra is sor kerül és a tábortűz is felejthetetlen élményt nyújt a számukra.
A táborokba Molnár Judit vezető koordinátornál lehet jelentkezni (Tel: 06-30-545-3909), aki további információkkal is készséggel áll rendelkezésre.