Fergeteges buli: 150 ezer forintot gyűjtöttek a tornaterem berendezésére
Közügy
2014. máj. 22.

Fergeteges buli: 150 ezer forintot gyűjtöttek a tornaterem berendezésére

A dorogi művelődési házban rendezték meg a Zsigmondy gimnázium hagyományos fergeteges suli buliját. Konkrét céllal álltak neki a szervezésnek, ugyanis nemrégiben kialakított új tornaterem berendezésére szánták a buli teljes bevételét.
A tavalyi évhez hasonlóan idén is mintegy 100 jegyet értékesítettek. - Élő és gépi zene, illetve táncos produkció szórakoztatta a bulizni vágyókat. Jó volt látni a diszkó korszakot idéző jelmezbe öltözött tanárainkat, diákjainkat - tudtuk meg a gimnázium igazgatónőjétől. - A jó hangulatot megalapozta a Regalis nevű zenekar, melyben iskolánk egyik jelenlegi tanulója is játszott.
zsiga.jpg

A 12/A osztályos tanulók rocky-ja táncra hívta a közönséget. Ehhez a talpalávalót a Beállás nevű zenekar húzta, amelynek tagjai iskolánk két tanára, és régi diákjaink. Sztárvendég is volt, Gyenes Béla szaxofonművész, aki színesebbé tette a zenekar néhány számát.
A buli közepén tombolahúzásra került sor, melynek fődíja egy két személyes gyertyafényes vacsora volt. Emellett rengeteg más ajándék is gazdára talált, amelyeket utólag is köszönünk a szponzoroknak!
A tombola után buli királynőt és királyt választottunk. Mindketten 12/A osztályos tanulók. Őkmegjelenésükkel, táncukkal, kvíz kérdésekre adott válaszaikkal, a többiektől kapott nagymennyiségű szívpostákkal érdemelték ki ezt a címet.
Az est további részében igazi retro zenék fokozták még a hangulatot. A suli buli vonatba is mindenki beszállt. A szórakozás egész ideje alatt büfé állt rendelkezésre, ebben a szülők, a diákok és tanáraink segítettek. A buli 22 órakor ért véget, rengeteget táncoltunk, szórakoztunk. Jó volt a hétköznapi rutinból tanárainkkal együtt kikapcsolódni, nagyon sok fotó emlékeztet minket az eltöltött órákra.
Örömmel kijelenthetjük, hogy elértük célunkat, ugyanis 150 000 forintot tudtunk összegyűjteni a tornaszobára. Köszönöm mindenkinek a segítségét!
Reméljük, hogy jövőre is megrendezésre kerül egy hasonlóan színvonalas és jó hangulatú buli!