Hibátlan játékkal jutottak az NBI-be női focistáink!
Sport
2014. jún. 9.

Hibátlan játékkal jutottak az NBI-be női focistáink!

Az NBI-be jutott a Dorogi Diófa SE. A legfelsőbb osztályba jutásért vívott csatában a dorogi gárda június 8-án 5:2-re legyőzte a hazai pályán a Zalaegerszeg csapatát! Idegenben május 31-én már 1:3-at (ZTE - Dorogi Diófa SE 1-3, 0-2) játszottak, így nagy eséllyel számíthattak arra, hogy a hazai mérkőzésen is legyőzik a nagynevû ZTE csapatát. Gratulálunk a lányoknak és a szakembergárdának!
dofa.JPG

Mint azt korábban már megírtuk, a Dorogi Diófa SE az NBII-es felnőtt női labdarúgó csapata a 2013/2014. évben a bajnokság vége előtt két mérkőzéssel, HIBÁTLAN teljesítéssel BAJNOKI ARANYÉRMET NYERT, mely alkalomból az utolsó hazai mérkőzés után BAJNOKAVATÓ ÜNNEPSÉGET tartottak május 17-én. A győzelmi ünnepségen dr. Tittmann János polgármester is megjutalmazta a csapatot és a szakvezetőket.
Klotz Tamás szakosztályvezető büszke a lányokra, akik az egyesület nyolc évvel ezelőtti megalakulása óta, folyamatos fejlődést mutatnak, így jutottak el az NBII-es bajnoki címig. - Az NBII két győztese (a Zalaegerszeg és a Dorog) bajnoki döntőt játszik, amelynek eredményeként áhított célunk, az NBI-be való bejutás is megvalósulhat. Köszönjük Dorog Város támogatását! A sikerünk közös.
A Magyar Kupába viszont még soha nem jutott be NBII-es csapat a Diófán kívül. A sportegyesület a bajnokavató felemelő aktusa mellett ezzel (is) történelmet írt májusban.