Olimpiai bajnok érkezik a dorogi uszoda névadó ünnepére
Sport
2014. jún. 19.

Olimpiai bajnok érkezik a dorogi uszoda névadó ünnepére

Dr. Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázó, a Vasas férfi csapatának centere lesz vendégünk az uszoda névadó ünnepségén szombaton, amelyet a Magyar Úszás Napján, az Aquatics Day elnevezésű rendezvény keretében tartunk.
- Sok szorgalom és alázat szükséges ahhoz, hogy komoly eredményeket elérjünk ebben a sportágban. Ezt tanácsolom a dorogi fiatal vízilabda csapatnak is - hangsúlyozta kérdésünkre az olimpiai bajnok. A Vasas SC utánpótlás szakmai igazgatóhelyettese kiemelte: - Célunk az, hogy minél több bázis alakuljon ki országszerte, amelyekből akár később az első osztályú játékosok is kinőhetnek. A dorogi sporttársaimnak ajánlom, hogy kövessék az élvonalbeli játékosok mérkőzéseit, látogassanak ki a Margitszigetre a júliusban megrendezendő Vízilabda Európa-bajnokságra, hogy személyesen is átélhessék a meccsek hangulatát.                                                                         
waterball.jpg

Június 21-én az Aquatics Day igazán pezsgő programokkal várja a dorogiakat és a környéken élőket. Az egész napos programok sorában kipróbálhatjuk a waterballt, azaz az óriási vízigömböt, de sokféle sportprogram is várja az érdeklődőket. Akik kipróbálják a sportszereket, részt vesznek az edzéseken, tombolát kapnak - amely természetesen a belépő mellé is jár! -, így a mozgás öröme mellett akár ajándékokat, értékes tombolatárgyakat is nyerhetnek az eseményre kilátogatók. M. T.