Megnyílt a TOP_PLUSZ-3.1.3-23 „Helyi Humán Fejlesztések” pályázati felhívás

A pályázaton konzorciumi partnerségben vesznek részt a települések

A „Helyi Humán fejlesztések” pályázatban a hátrányos helyzetű célcsoportokat (romák és mélyszegénységben élők, gyermekek, nők, idősek, fogyatékkal élők) segítő, támogató tevékenységek valósíthatók meg többek között a szociális, egészségügyi, kulturális és egyéb közszolgáltatásokat érintő területeken. Így szemléletformáló, a hátrányos helyzetű célcsoportokkal szembeni érzékenységet erősítő, illetve az egyéni kompetenciákat is támogató rendezvények, képzések és közösségi programok szervezhetők.
 
A pályázaton konzorciumi partnerségben vesznek részt az alábbi települések önkormányzatai és az ott található, a projektbe bevonható intézmények és civil szervezetek: Csolnok, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév és Sárisáp.
 
A mai napon Dorogon, a Városházán tartottak a települések és civil szervezetek vezetői találkozót, ahol a projekttel kapcsolatban Popovics György, a Komárom-Esztergom Vármegyei Közgyűlés elnöke és Hummel Rudolf, a a vármegyei önkormányzat főosztályvezetője ismertette a pályázati felhívás részleteit.