Ünnepi hulladék szállítási rend
Közügy
2015. jan. 12.

Ünnepi hulladék szállítási rend

A Vertikál Nonprofit Zrt. ezúton tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a decemberi ünnepekre való tekintettel a következőképpen alakul a hulladékszállítási rend:
2014. december 25-én (csütörtökön), illetve december 26-án (pénteken) LESZ hulladékszállítás minden településen és érintett területeken, ahol ezekre a napokra esik a szállítási nap.
Kérjük a Lakosságot, hogy az edényeket aznap is a megszokott időpontban reggel 6 óráig helyezzék ki az utcákra, mert szállító jármûveink és munkatársaink teljes létszámmal fognak dolgozni, így gyûjtő jármûveink az egyes körzetekbe a megszokott időpontban érkeznek. Ezeken a napokon különös figyelemmel kérjük a tároló edények időben történő kihelyezését, mert járataink nem fognak ismételten többszöri alaklommal végigmenni a területen az esetlegesen később késve kihelyezett hulladékok összegyûjtésére.
2015. január 1-én (csütörtökön) az újévre való tekintettel NEM lesz hulladékszállítás. A csütörtöki szállítási nappal rendelkező településeken és területeken (városrészekben) a hulladék 2015. január 3-án (szombaton) kerül elvitelre.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!
Köszönjük együttmûködésüket!
Vertikál Nonprofit Zrt.