Nyári úszó- és élménytáborok
Sport
2015. máj. 8.

Nyári úszó- és élménytáborok

Idén is négyféle napközis táborral várja a gyerekeket a nyári szünetben az Új-Hullám SE. A klasszikus Úszótábor mellett szerveznek Úszó- és Lovastábort, Mesetábort (Bogyó és Babóca, Rumini) és Kreálom tábort - óvodások és iskolások is megtalálhatják a nekik való programot.
A táborok központi helyszíne a Nipl Stefánia Uszoda, hiszen az úszófoglalkozások mindegyik tábor szerves részét képezik. A táborok június 15-től augusztus 14-ig, heti turnusokban, hétfőtől-péntekig, 08.00-16.00-ig tartanak. A foglalkozásokat szakképzett oktatók tartják és a gyerekek a sportos élmények mellett kétfogásos meleg ebédet és uzsonnát is kapnak.
2015-ös újdonság a nyári intenzív úszótanfolyam, amely azoknak a családoknak és gyerekeknek jelent megoldást, akiknek kevesebb az idejük, vagy nem kívánnak „táborlakók" lenni. npk.jpg
A nyári programok részletes leírását megtalálják a www.uszotabor.hu és az www.uj-hullam.hu oldalakon, illetve érdeklődhetnek és jelentkezhetnek Kuminka Enikő vezető koordinátornál is (+36 30 545 3909, jelentkezes@uj-hullam.hu).