Az úszástanulástól a versenysportig - Ősszel ismét elindulnak az úszótanfolyamok
Sport
2015. aug. 24.

Az úszástanulástól a versenysportig - Ősszel ismét elindulnak az úszótanfolyamok

Az Új-Hullám SE idén ősszel is elindítja úszótanfolyamait a Nipl Stefánia Uszodában. A kezdő- és haladó szinten lévő gyerekeket egyaránt nagy szeretettel várják az oktatók, edzők.
Érdemes gyorsan jelentkezni, hogy a gyermekek a családok számára legjobb időpontokban járhassanak a tanfolyamokra. Az egyesület célja a hatékony oktatás - ezt gyerekek százai tanúsíthatják az elmúlt években - és a jó sporteredmények elérése.
2015-ben az Új-Hullám SE úszói többek között hét korosztályos országos bajnoki döntős eredménnyel, köztük egy arany- és egy ezüstéremmel járultak hozzá a dorogi sportsikerekhez. Három úszó tagja a Magyar Úszó Szövetség, Jövő Bajnokai Programjának is. tanfolyam_uszas_ujhullam.jpg
Talán nem túlzás kijelenteni, hogy Dorogon és környékén kialakult egy olyan közönség és közösség, amely képes jó eredményeket hozni. Aki a Nipl Stefánia Uszodába hozza a gyermekét, megadja neki az esélyt a sikerre, legyen szó úszástanulásról, vagy versenysportról.
Az Új-Hullám SE ebben a tanévben is a hatékony munkavégzésével szeretné meghálálni szülők és a gyerekek bizalmát. Mivel az elmúlt években már sikerült bajnokokat nevelni, a kérdés az, hogy ki lesz a következő?
A bajnokká válás első lépése a jelentkezés. Az őszi tanfolyamokkal kapcsolatos információkért fordulhatnak Kuminka Enikő vezető koordinátorhoz (Tel: 06-30-545-3909), aki mindenről készséggel ad felvilágosítást.