A Zrínyi iskola 3.b osztálya lett az Országfutás nyertese!
Sport
2016. szept. 15.

A Zrínyi iskola 3.b osztálya lett az Országfutás nyertese!

Vajon Dorog lett a legsportosabb város az országban? Sikerült a több mint másfélezer résztvevővel elérnünk, hogy miénk legyen a megtiszteltető cím? Még nem tudjuk, de az már biztos, hogy megvannak a II. Országfutás dorogi eredményei. Az idén ismét a zrínyisek diadalmaskodtak!
Íme az eredmények:

osztlyltszmok_vglegespage001.jpg

A legnagyobb létszámmal érkező osztály, tehát a zrínyi 3.b-je saját maga választhatja ki nyereményét a meghirdetett három élményprogram közül (élményfürdőzés, bobozás, kalandpark-látogatás). Az osztályok közötti versenyben nem volt elég a létszám, a tudáspróbán is remekelniük kellett! Dr. Tittmann Judit doktornő vezetésével a dohányzás káros hatásairól hallhattak a gyerekek „a Te jövőd" egészségprogram keretében. Az interaktív előadás után tudáspróbán vettek részt a tanulók, ahol szintén pontokat gyûjtöttek osztályuknak az élményprogramért.

kornreich_orszagfutas.JPG

Az óvodások közül a Hétszínvirágból érkeztek a legtöbben!

A tömegsport ünnepévé avattuk március 12-ét Dorogon: a II. Országfutáson több mint másfélezren vágtak neki a 900 méteres, 2, 5 vagy 10 kilométeres távnak. Kimondhatjuk: megmozdult Dorog apraja, nagyja! A mozgáson túl igazi közösségi élményben volt része mindenkinek, aki kilátogatott a Lóga-tóra szombaton.
Minden résztvevőnek gratulálnak a szervezők: Dorog Város Egyesített Sportintézménye és a Dorogi Futókör lelkes csapata!

Fotó: Kornreich Gábor