Helló Lányok, irány a gyermeknapi zsongó zsibongó!
Közügy
2016. máj. 24.

Helló Lányok, irány a gyermeknapi zsongó zsibongó!

Szuper csajos programokkal várunk benneteket a Modellőrület! Gyermeknap 2016. rendezvényen, kedves dorogi és térségünkben élő lányok! A művelődési ház előtti Otthon téren a dübörgő modellautók mellett rózsaszín zsongó zsibongó vár Rátok. A parkban felállított árnyas pavilonok alatt kézműves foglalkozásokon készíthettek magatoknak színes apróságokat.
Gipszfigurák festése, hűtőmágnes készítés, gyöngyfűzés, virágcsodák és hercegnős kifestők várnak Rátok! A város óvodáiból és Csolnokról érkező lelkes óvónők ügyességi játékokat is összeállítottak nektek.
Az ugrálóvár már csak ráadás, de azt is természetesen ingyen próbálhatjátok ki!
A csajos programok mellett azért a kezetekbe vehetitek az irányítást is: a modellautók, hajók, kamionok rátok is várnak. Ehhez keressétek a regisztrációs kuponokat az iskolákban, óvodákban vagy a helyszínen. A kuponokkal nyereményjátékon vehettek részt. De ott már a fiúkkal is számolnotok kell!
És ne felejtsétek, az iskolákban a napokban készülő makettek kiállítását is megcsodálhatjátok (megsúgom: a legszebb modellrepülők, helikopterek, a terepasztal díjazva lesz!
Hajrá Lányok, irány a Gyermeknap, irány az Otthon tér!