Modellőrület: Nagyszerű gyermeknap kicsiknek és örök gyerekeknek az Otthon téren
Közügy
2016. máj. 30.

Modellőrület: Nagyszerű gyermeknap kicsiknek és örök gyerekeknek az Otthon téren

Különleges nap várt Dorogon mindenkire a Modellőrület! Gyermeknap 2016. rendezvényén. Május utolsó vasárnapján, a gyermekek ünnepén az Otthon teret zsongó zsibongóvá változtattuk. Gépek dübörgése, kamion felvonulás, buggy-k, gyorsulási bemutatók. A hatalmas géparzenál simán elfért a téren, hiszen a méretarányos, hosszú hónapok alatt készült járművek az eredetik kicsinyített másai voltak. A Baumit sátorban munkagép bemutatók demonstrálták a munkafolyamatokat, a medencében kotróhajók, tűzoltóhajók modellezői mutatták meg, mit tudnak a nagyok - az ország legnagyobb modellező egyesületei (http://www.modellzona.com/)!

6107.JPG
A művelődési ház udvarán pedig gyorsulási versenyeket láthattunk. És a lényeg: mindebbe belekóstolhattak a gyerekek is, hiszen a Kipróbálom kuponokkal az irányítást is magukhoz ragadhatták.7234.JPG
A parkban az óvónőknek és a családsegítőnek köszönhetően kreatív sarkok várták a gyerkőcöket, főleg a lányokat, de az ugrálóvár és a trambulin is óriási népszerűségnek örvendett.

024.JPG
A Dorog és Térsége Turizmus Egyesület által szervezett nagyszerű nap végén dr. Tittmann János polgármester átadta az iskolai modellépítő verseny díjazottjainak járó, az önkormányzat és a Baumit Kft. által felajánlott ajándékcsomagokat.

086.JPG