Swing és díjátadás a nagy sikerű Karácsonyi Gálán
Kultúra
2017. dec. 18.

Swing és díjátadás a nagy sikerű Karácsonyi Gálán

Adventi játékok, swing, karácsonyfák, közönségdíj. Advent harmadik hétvégéjén az adventi vásár mellett a művelődési házban Karácsonyi Gálát rendeztek városunkban.

kdv.JPG

December 16-án a Karácsonyi Gálára érkezők a színházterem bejáratánál karácsonyfa kiállítást láthattak. A karácsonyfákat a Hétszínvirág, a Petőfi és a Zrínyi óvodásai, az Eötvös, a Petőfi és a Zrínyi iskola diákjai, a Zsigmondy-gimnázium tanulói és az idősek otthona lakói díszítették fel többségében saját készítésű díszeikkel.
Dorog Város Önkormányzata nevében Dankó József alpolgármester úr köszönte meg a díszítők munkáját. A Közönségdíjas alkotásra a nézők szavazhattak érkezésükkor.

nswing.JPG

Városunkban több mint tíz éve rendezzük meg a Karácsonyi Gálát. A hagyományos rendezvényen ezúttal az 1920-as évek aranyfüstös, swinges, charlestonos vidám világába repítette vissza a közönséget a Group N Swing zenekar és a Maffia Swing Tánckar. Óriási siker volt.
A különleges zenés-táncos est, a Nagy Gatsby Party művészeti vezetője Kovács Gábor Dénes, zenei vezetője: Romhányi Áron volt. A tánckart Salik Gyula készítette fel.

szalkaicsilla.JPG

A műsor végén kihirdették a karácsonyfa-díszítő verseny közönségszavazásának nyertesét. Mintegy 250 szavazatból 95-öt a Hétszínvirág Óvoda fehér angyalkás fája kapta. A csoport vezetője dr. Tittmann János polgármestertől vehette át Dorog Város Önkormányzatának ajándékát, egy értékes kreatív eszközt, egy formavágó gépet.