Báloztak a dorogi birkózók
Sport
2018. febr. 22.

Báloztak a dorogi birkózók

Jótékonysági sportbált rendeztek február 17-én a Dorogi József Attila Művelődési Házban. Csaknem kétszázan vettek részt a hagyományos rendezvényen, amely a színházteremben a köszöntőbeszédekkel kezdődött.
Dr. Tittmann János polgármester a szeptemberben, a 68. Bányásznap keretében átadandó birkózócsarnokról beszélt. Az Iskola utcában gőzerővel zajlik az építkezés, hogy fél év múlva birtokukba vehessék a dorogi birkózók a létesítményt. A korszerű intézmény megfelelő keretet biztosít a sportolóknak a versenyekre való felkészülésben.

 

28_pics.JPG

 

Fotó: AnZeePhoto (Anger Zoltán)


Bacsa Péter, az országos szövetség alelnöke üdvözölte, hogy bár a dorogi szakosztályt 2017 januárjában a versenyzők és edzők harmada elhagyta, az elmúlt hónapokban a DNC sikeresen szerepelt a hazai és nemzetközi megmérettetéseken. Az új szervezet remek eredménnyel zárta az évet.
Puksa Ferenc, a Dorogi Nehézatlétika Club elnöke kiemelte: - A nehézségeket áthidaltuk, amelyért köszönetemet fejezem ki a vezetőségnek és minden klubtagnak. Az országos rangsor 4. helyén végzett 2017-ben csapatunk, amely rendkívüli eredmény a válság után. Mondandóját biztató szavakkal zárta: Dorogon mindig volt, van és lesz birkózás.
A Dorogi Nehézatlétikai Clubnak 100 igazolt versenyzője van.