A mûvelődési házban találkoznak az Ilco Egyesület tagjai
Közügy
2018. márc. 26.

A mûvelődési házban találkoznak az Ilco Egyesület tagjai

A megalakulásának 32 évébe lépő Dorogi ILCO Egyesület töretlenül szolgálja térségünk bélbetegséggel küszködőinek érdekeit és segíti tagjait ezen betegség elviselésében.
Ez az év a megújulást is hozta betegszervezetünknek. Miután a dorogi szakrendelőt és kórházat összevonták az esztergomi kórházzal, az egyesület a klubnapjait már nem tudja a rendelőintézetben tartani. A Dorogi Önkormányzat jóvoltából az egyesület klubnapjait - kivéve a nyári hónapokat - minden hónap harmadik keddjén a Dorogi József Attila Mûvelődési Házban tartja 14:30-kor.
Ide várunk ezentúl minden érdeklődőt.  Az itt tartott első első klubnapon bemutatkozott az egyesület új vezetősége és vázolta terveit a tagság előtt. Az egészségügyi kormányzat 2018 -ban a vastagbél szûrést kiterjeszti a teljes lakosságra. Megtárgyaltuk a kampány segítségére kidolgozott egyesületi terveket.
Megrendülten búcsúzott a tagság Kovácsné Petró Zsuzsanna sorstársuktól, aki a közelmúltban vesztette el a betegséggel vívott csatáját. Végakarata új jelenség a civil egyesületek életében. A gyászoló család és egykori munkatársainak a búcsúztatásra szánt pénzét adományként az egyesület további sikeres mûködésére adományozta.

Binder Józsefné elnök