Április a futás hónapja lesz Dorogon
Sport
2018. márc. 26.

Április a futás hónapja lesz Dorogon

Kedves Sportbarátok! Ti is csalódottak vagytok az elmaradt VII. Országfutás miatt, mert úgy érzitek, simán teljesítettétek volna a távot? Szeretnétek továbbra is egy jót kocogni-mozogni közösen?
JÓ HÍRÜNK VAN! 2018 áprilisa a FUTÁS HÓNAPJA Dorogon!
A Dorogi Sport és a Dorogi Futókör Sportegyesület változatos programokat kínál a futni szeretőknek. Hogy milyen rendezvényekkel várunk benneteket?
Április 1-jén Húsvéti nyuszitojás-kereső futást szervezünk a gyerekek számára. Az Otthon tér szuper zöld parkjában vasárnap reggel szorgos nyuszik igazi csokitojásokat rejtenek el, amit a kicsik közös bemelegítés és vidám hangulatú futás után kereshetnek meg és gyûjthetnek össze. A 9 órakor kezdődő rendezvényre minden aprót és nagyot szeretettel várunk. Ha minden jól megy, nyuszit is simogathattok.
Mivel elmaradt a VII. Országfutás, ezért a nyereményeket sajnos nem tudtuk átadni a gyerekeknek. Hogy ne maradjanak a nyakunkon az Elevenpark, a Visegrádi Bobpálya, Cyberjump és AquaWorld jegyek, ezért egy szuper kihívást találtunk ki nektek. Az előre meghirdetett időpontokban városi közösségi kocogásokat tartunk, ahol a lelkes óvodai csoportok és iskolai osztályok bepótolhatják a közös mozgást.
Az alábbi szabályokat találtuk ki:
- Egy osztályból/csoportból az osztálylétszám felének és a 10 fő szülőnek jelentkeznie kell (több fő lehet, kevesebb nem).

- A táv minden esetben 1,5 km és az adott intézmény elől indul az útvonal.
- Tekintettel arra, hogy a gyerekek 16 óráig iskolában vannak és a szülők többsége is dolgozik, ezért a kocogás kezdési időpontja 17:00.
- A Dorogi Futókör Sportegyesület tagjai várnak benneteket induláskor, akik összeadják és regisztrálják, hány fő jelent meg az osztályból. Ezután jó hangulatú, lassú tempójú kocogás veszi kezdetét.
- A 1,5 km teljesítése után visszatérünk a kiindulási ponthoz, ahol közös fotó készül a csapatról.
- A résztvevő osztályok/csoportok neve ezután egy kalapba kerül és a program végén sorsolás útján dől el, ki tölthet el egy szuper napot ezekben a kalandparkokban.
A jelentkezés továbbra is az osztályfőnököknél történik, az alábbi időpontok közül választhattok majd:
-Április 10. kedd 17 óra
Április 12. csütörtök 17 óra
Április 19. csütörtök 17 óra
Április 20. péntek 17 óra
Április 24. kedd 17 óra
Április 26. csütörtök 17 óra
Április 27. péntek 17 óra
Május 3. csütörtök 17 üra
Május 8. kedd 17 óra
Május 10. csütörtök 17 óra
Reméljük találkozunk veletek az alábbi időpontok valamelyikén és kocogunk közösen egy jót!
"Fusd ki velünk a lábadban maradt kilométereket!