Közmeghallgatást tartanak a gyorsforgalmi úttal kapcsolatban
Közügy
2018. ápr. 17.

Közmeghallgatást tartanak a gyorsforgalmi úttal kapcsolatban

Tisztelettel meghívja Önt Közmeghallgatásra a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt., valamint a tervező ConstReal Mérnöki Iroda Kft. A fórum témája az Esztergom-M1 autópálya közúti kapcsolat fejlesztése tanulmányterv, megvalósíthatósági tanulmány, környezeti hatástanulmány, valamint engedélyezési és kiviteli terv elkészítésével kapcsolatos műszaki tanulmányterv.
A közmeghallgatás időpontja és helyszíne: 2018. április 25. (szerda) 16 óra, Dorog Polgármesteri Hivatal (tanácsterem).
A tervezési feladat az egyes közlekedésfejlesztési projektekkel összefüggő közigazgatási, hatósági ügyek nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvántartásáról és az eljáró hatóságok kijelöléséről szóló 345/2012 (XII. 6.) korm. rendelet 1. sz. mellékletének 1. 189. alapján kiemelt jelentőségű projekt.
A tervezési feladat során az 1-es számú főút és az M1 autópálya között kétszer egy sávos 103. sz. főút, valamint Esztergom Város és az M1 autópálya közötti szakaszon kétszer két sávos gyorsforgalmi út kerül - közel 32 km hosszan - tervezésre. A tervezési feladat kiterjed a bekötőutak és csomópontok helyének vizsgálatára, tervezésére is. A tervezés jelenlegi fázisában a műszaki tanulmányterv készítése van folyamatban. A teljes tervezési feladat 2019 júniusában fejeződik be.
A fórumon lehetőség nyílik a tervezéssel és a vizsgált nyomvonalakkal kapcsolatos kérdések, észrevételek és javaslatok megbeszélésére. A tervezett nyomvonalakkal kapcsolaztos észrevételeket, javaslatokat és véleméyneket az alábbi elérhetőségeken várjuk:
E-mail: projektvezetes@constrealkft.hu
További információ:
www.facebook.com/nifzrt
www.nif.hu