Idegenbeli győzelemmel kezdődött a Dorogi FC-nek a bajnoki szezon
Sport
2018. júl. 30.

Idegenbeli győzelemmel kezdődött a Dorogi FC-nek a bajnoki szezon

Szurkolói ankétot tartott a Dorogi FC az Intézmények Házában július 27-én. Az ankéton Mayer László elnök bemutatta a szurkolóknak és a sajtó munkatársainak az új szakvezetést és az új játékosokat. A pénteki bemutatkozó után a Dorogi FC labdarúgó csapatának értékes győzelemmel kezdődött meg az NB II-ben a 2018-19-es bajnoki szezon július 29-én.
- Nyugodtan mondhatjuk, ennél jobban nem kezdhettük volna a szezont. Győztünk a nagyon erős Balmazújváros csapata ellen, idegenben - mondta Miskei Attila vezetőedző a mérkőzés után.

Ankt.jpg
- A csapatot szeretném elsősorban kiemelni. Dorogon mindig is ez volt az erő. Nagyon-nagyon örülök, hogy ezt a pályára kitettük. Mindenki egyénileg is nagyon sokat tett azért, hogy eredményesen tudjunk szerepelni. Próbáltuk megvalósítani azokat a támadás variációkat, amiket gyakoroltunk hétről-hétre. Nehéz volt, mert egy nagyon jól felkészített ellenfél ellen léptünk pályára, de a lényeg, hogy fejlődjünk napról napra.
A Dorogi FC-ről friss híreket olvashatunk, és a bajnoki szezon mérkőzéseinek online közvetítéseit is nyomon követhetjük a www.dorogifc.hu portálon.
Szeptember 7-én pedig minden érdeklődőt vár a Futball Éjszakája a Buzánszky Jenő Stadionban!