Te Szedd! - Civil összefogással tisztult, szépült városunk
Közügy
2019. márc. 24.

Te Szedd! - Civil összefogással tisztult, szépült városunk

Március 23-án a Dorogi Futókör szervezésében a Te Szedd! program keretein belül 60 önkéntes igyekezett, hogy megtisztítsa városunkat és szebb környezetben várjuk a jó időt. A hét során több csapat munkálkodott a város takarításán (köztük az Eötvös iskola számos osztálya). Hatékonyságukat a város több pontján elhelyezett Te Szedd! zsák kupacok jelezték, de sajnos bőven akadt tennivaló népes csapatunknak is.
Hat helyszínen a 60 önkéntes mintegy 40 zsákot töltött meg az eldobált hulladékokkal. A zsákokat a művelődési ház mögötti parkolóban helyeztük el az elszállításig.
A civil önkénteseken kívül az Otthon téri fókuszpontból kiindulva a Közöd Egyesület, a Lokomotív Turista Egyesület, a Dorogi Kerékpáros Egyesület, a Dorogi Nehézatlétikai Club és a Dorog Város Egyesített Sportintézménye is kivette a részét a feladatból. Mindenkinek köszönjük ezúton is a részvételt, aki akár a mai napon velünk együtt vagy a héten tőlünk függetlenül felvette a kesztyűt és tett azért, hogy szebb környezetben élhessünk :)!
A Lőtérnél további civil szervezetek tettek környezetünk szebbé tételéért.
Kérünk szépen mindenkit, hogy óvjuk meg a városunk és környezete tisztaságát!
Sárdi Tamás
Dorogi Futókör Egyesület