Egri Tiborné vehette át az Év Pedagógusa díjat
Közügy
2019. máj. 31.

Egri Tiborné vehette át az Év Pedagógusa díjat

Pedagógus Nap alkalmából városi ünnepséget rendezett a Lóga-tónál Dorog Város Önkormányzata, hogy a képviselő-testület kifejezze megbecsülését azoknak az embereknek, hölgyeknek és uraknak, akik a pedagógus pályát választották élethivatásként.
Köszöntőt mondott dr. Tittmann János polgármester, aki beszédében elmondta, hogy tavaly a Petőfi iskola újulhatott meg, az idén szeptemberben pedig a Zrínyi iskola megszépült épületét adhatja át a város a diákoknak, tanároknak. Elmondta azt is, hogy az önkormányzat régi vágya és kiemelt célja, hogy új zeneiskola épüljön Dorogon a közeljövőben. Az ünnepségen adták át a Dorog Város Képviselő-testülete által alapított és adományozott Az Év Pedagógusa kitüntetést, amelyet 2019-ben Egri Tiborné az Eötvös iskola intézményvezető-helyettese érdemelt ki magas színvonalú munkájáért, szakszerű, emberséges hozzáállásáért, szervező tevékenységének elismeréséért.
Dr. Tittmann János polgármester köszöntötte az idén nyugdíjba vonuló pedagógusokat - Lőrinczné Csorba Zsuzsannát, Gubóné Mártai Mártát, Hauszler Károlynét, Szűcsné Marjai Mariettát, Reményi Zsuzsannát és Bánfalvi Józsefnét.