Polgármesteri tájékoztató
Közügy
2020. ápr. 6.

Polgármesteri tájékoztató

Tisztelt Hölgyek! Tisztelt Urak! Kedves Dorogiak! A híradásokban különböző egyéni és közösségi vírus elleni védekező próbálkozások példái láthatóak.
Az is kirajzolódik, hogy a próbálkozások bevezetésének vannak rendeleti szabályozási és inkább a személyes felelősségre számító összetevői. Valószínűleg a kettő egymást arányosan kiegészítő rendszere a leghatékonyabb.
Nem szeretném hatósági szankciókkal fenyegetett eljárássá alakítani a szájmaszk viselését.
Önmagukért és környezetükért viselt felelősségükre utalva tisztelettel megkérek mindenkit, hogy közösségi térben viseljenek maszkot, tartsanak egymástól megfelelő távolságot.
Otthonaikba lépve fertőtlenítő szerrel tisztítsák meg lábbelijüket is.
Itt szeretném megköszönni Ifj. Hartyán Gyula egyéni vállalkozónak és a FÉMNET Kft. ügyvezető igazgatójának, Geleta Ákosnak, hogy intézményeinkben használható, 50 db fertőtlenítő lábtörlő gyártásával támogatták közösségünket.
Szeretném megköszönni Szigligeti Renáta elnöknőnek és az MSZP Dorogi szervezete minden tagjának nagylelkű pénzügyi felajánlását, melyet az idősek bevásárlási és ügyintézési segítésében dolgozók egyéni védőfelszereléssel való ellátásában tudunk felhasználni.