A levegőben készülnek a Nagy Vagyra
Sport
2014. jan. 17.

A levegőben készülnek a Nagy Vagyra

Megkezdődött a felkészülés a TV2 nagy sikerû Nagy Vagy címû vetélkedőjére. Immár a szervezők által megadott konkrét feladatokra készül a dorogi csapat, amely a szabályok szerint két alsós, négy felsős tanulóból, négy szülőből és egy csapatkapitányból áll.
A vetélkedőn játékos, különböző nehézségû szárazföldi és légi feladatok várnak a résztvevőkre az érdi sportcsarnokban.
Lelkes szurkolókat vár a dorogi csapat, hogy a megmérettetésen buzdító szavaik segítség a még jobb teljesítmény elérésében őket. Szekér Zoltántól, a Dorog Város Egyesített Sportintézménye igazgatójától megtudtuk, hogy a mintegy nyolcvanan indulnak városunkból a vetélkedőre. A csapat tagjain és családtagjaikon kívül szurkolóknak is bőven jut hely a két buszban. A sportkedvelő drukkereknek a város önkormányzata biztosítja a buszt a vetélkedő idejére. - Óriási összefogásnak lehetünk tanúi a városban, amely büszkeséggel tölt el bennünket - hangsúlyozta a sportigazgató. - Faragó Szabolcs asztalos mester elkészítette a vetélkedő egyik játékához szükséges speciális sílécet, amelyen egyszerre öt versenyzőnek kell harmóniában mozognia. Fódi Jánostól, a Sítechnika Kft. ügyvezetőjétől a magassági feladatok biztosításához kaptunk köteleket, a Central Drinks Kft. rekeszekkel segíti a felkészülést, míg a Spar-tól bevásárlókocsikat hozhattunk el, szintén a feladatok végrehajtásához. Köszönjük támogatóinknak a versenyhez szükséges eszközöket!
A jó teljesítményhez a lelkes szurkolói gárda is hozzájárulhat, éppen ezért játékos versenyt hirdettünk három általános iskola között. Az iskolák rajzszakkörein színes molinók készülnek, a dorogi csapatot buzdító feliratokkal, képekkel. A megmérettetésre mindhárom molinót elviszik a sportolók, a kreatív diákok közül pedig többen részt vehetnek a versenyen, ahol vezérszurkolónkkal a világbajnok erős emberrel, Fekete Lászlóval együtt drukkolhatnak csapatunknak. Magánemberek, baráti körök is készíthetnek szövetplakátokat vagy tekercselhető kartonra készülő szlogeneket, dorogi címerrel fûszerezve. A molinók október 21-ig elkészülnek, így a főpróbán már a szurkolócsapat is készülhet a Nagy Vagy-ra!